Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Dotaz na vote klíče a spawnery
Článek napsal TheDoctorWho

Ahoj, rád bych se zeptal proč se mi nepřidávají klíče za hlasování když nejsem na serveru? Místo v inventáři mám a přesto ráno po přihlášení klíče nemám.

A už 3x se mi stalo že jsem dal spawner do aukce, který nikdo nekoupil a ukončení zmizel (nebyl v aukci ani expirovaných předmětech), chtěl bych se tedy zeptat jestli se zmizelé předměty z aukcí  také vrací?

Jedná se o sever Planetky, předem děkuji za odpověď a přeji krásný zbytek dne.

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím,

dnes od 22:00 do 22:30 bude proběhne udržba na minihře planet, která by těmhle problémům měla zamezit nebo je přijmenším omezit. Co se týče expirovaných či zmizelých předmětů, ty bohužel navrátit nemůžeme, ledaže byste měl nějaké důkazy. Vote klíče by se vám neměly přičítat, pokud nejste online na serveru, dokonce jsem to sám vyzkoušel a nic jsem nedostal. Ale setkal jsem se tu s případy, kdy to ty klíče údajně dává i offline, takže nemohu plnohodnotně odpovědět, omlouvám se, ale nerad bych vám lhal.

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Před 4 lety

Děkuji za odpověď. Důkaz nemám a ty 3 spawnery mě zas tak netrápí, je to ale škoda že to mizi. Jeden se pak bojí dát něco do akce aby o to nepřišel ????Budu držet palce aby se oprava podařila.

Mě to klíče nepřičítá, když jsem offline, ale co už, zas takový problém to není.

Ještě jednou děkuji za odpověď, dozvěděl jsem se vše co jsem chtěl, můžete vlákno zamknout. ????

Před 4 lety

Super, rád jsem pomohl, přeji hezký zbytek dne.

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Před 4 lety