Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Žiadosť o UnBan
Článek napsal WanWilder

WanWilder

xXxDawexXx

Survival

Griefing

Griefoval sem u hráče magordavid v reske /res tp aa mali tam xp farmu z asi 60 spawnerama Chcel som mu ju vybrakovať kvôli tomu že moju starú crew (SHADOW) ktorú som vlastnil spolu z DavidsonCZ ktorú následne magordavid a Diatha rozkradli a všetki veci pobrali a crew celú rozpadli a vykradli taktiež mi magordavid nadával a vyhrážal sa mi že pokiaľ ho nahlásím, nahlási ma za hacky (používal som ich iba na anarchy) hovoril že jeho kamarát z AT nepotrebuje dôkaz a dá mi hneď ban neveril som mu to až pokial som na trenende nedostal ban za griefing žiadam o unban a prisahám že sa hráčom už nebudem chcieť pomstiť (Ban končí 3.5.2020)

Mám rád žvejky .. A taktéž Kebap 

Perma Banned Wan Kterej je na TE zabanovanej už 2 roky se porad této komunity drží

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím,

vaši žádost o unban zamítám, sám jste se přiznal. Vše jste mohl vyřešit jinak než griefingem, pokud spawnery byly vaše, stačilo to nějak prokázat nebo to vyřešit na tsku, také pokud vás okradli oni a pokud by to byla pravda, potrestal bych je a ne vás, stačilo to nějak zkusit vyřešit.

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Před 4 lety