Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Zadost o unban od vandala_svk Slovník 1days
Článek napsal adamek0912

Zdravím pratele dneska jsem dostal ban na 1 den a už to pisu po druhé takže nevím jestli to napisu to co jsem napsal v prvním jelikož to první se vymazalo jelikož jsem nemel titulek takže to pisu po druhe ale mě to nevadi a napisu to podruhe takže ban jsem dostal za slovnik ale myslím si že to je nevínný ban a zbytečný ban a doslo k nedoruzumení budu rád za unban takže reknu ják se to stalo zacalo to tym že jsem se ptal vandal_svk na /lobby na jednu otazku jsem se ho zeptal a šlusně jsem ho pozdravil a zeptal jsem ho a on mě jen pozdravil ale na otazku mi neodpovedel vedel jsem že ho najdu na skyblocku tak jsem tam sel a ptal jsem se ho no a vymluvál se že mu pise hodně lidi když je na lobby že tu nejsem sam že je tu 218 hracu že má zaspamovaný chat že má plný msg pritom když hráč se pripoji na /lobby tak hraci ktery jsou jen na lobby tak to vidi že se pripojily takže když hráč je na skyblocku tak to nevidi no a na lobby bylo asi tak 10 hracu a psal jestě že když je na lobby tak mu pisou hraci ze survivalu no což je blbost hele ale oukej no a pak tam byl další hráč a zacal se semnou hadat no a že je 218 hracu že je na tom sam a pritom jsou 3x servery a vice ale samožrejme nejhratnejší jsou survival,skyblock,planet a 218 hracu se rozdeli tudiž na skyblocku bylo asi tak 80Hracu a na lobby bylo 10 hracu tudiž mi mohl odepsat na lobby když 2 byli afk a 8 hracu tam bylo a já to nevydržel a nazval jsem toho hráce že je to kreten jelikož mi ujely nervy a nastvál mě když mě někdo nastvé tak ho chci zmlatit prostě a jsem agresivni a jsem sprostý takový už prostě jsem ale když je na mě někdo hodný tak já jsem k někomu taky hodný já napsal jestě do chatu že to není sprostě slovo a vandal mi dal ban pochopil bych kdyby mi vandal napsal do msg co to bylo za sprostě slovo vysvetlil bych mu to a kdyby řekl at to nepisu že chat to bere jáko sprostě slovo ale cenzuruje to a napise tam hvezdičký misto toho slová tak bych to pochopil a kreten není sprostě slovo pochopil bych kdyby mi dal warn treba nebo mute ale rovnou mi dal ban na 1den a to se mi nelibi prostě nemyslím si že to je spravedlivý trest za 1 slovo kreten... podlě mě by vandal_svk neměl byt helper jelikož moc hracum nepomaha mám aji screenshoty ják se někdo na něho něco pta a vetsinou ignoruje a je Afk a jestě mi psal at zkusil byt helper já že bych to nezvladl pritom to není tak slozite mě kdysi psalo hodně hracu ják ziskat tokeny penize a na co jsou kredity a mcmmo a dalsi veci a vždyčky jsem vetsinou poradil ale když mi někdo psal 5x stejnou vec nebo spamoval ten hráč tak jsem ho ignoroval jednoduchě prostě no a já chtěl byt drivě helper ale nedostal jsem se ani do druhého kola to jsem se hlasil ják byl nabor o helpera cheathuntera a jestě byl leader neyji a nabizel mi cheathuntera jenže jsem ho nevzal a chtěl jsem byt helper jelikož jsem byl aktivni a rád jsem pomahal a myslel jsem že bych byl dobrý helper ale nevybrali jstě me nebyl jsem nastvaný ale vybrali jste blbé helperi misto mě to byl můj nazor ale ted kdyby mi někdo nabidnul na serveru treend helpera nebo nejake misto v AT tak bych ho poslal nekam jelikož jsem mám jinaci a lepší nabidký na jinaci mista kde bych mohl travit čas já hraju na treend jen když mám čas a naladu a občas tam hraje nejaky kamarad a nebo si zahrajeme s kamaradama že jo no a už bych nebyl aji z vice důvodu jelikož už nejsem ani spokojeny se serverem ale to už asi nikdy nebudu spokojený jelikož jste zmenily server uplně celkém dost a vetsinou ty chybi ktere jsem psal že jsou ve serveru napriklad chyba v ekonomice na skyblocku a jestě asi tak 2x chybi tam jsou možná vice a napsal jsem to 2x leyji a 1x neyji jestě kdysi a furt tam je ta chyba a to už je tak dlouho a rikalo se že se to opravi ale nezlob tě se na mě ale když je chyba v ekonomice tak vetsinou se hned opravi na jinacich serverach jo a omlouvám se že jsem odbocil od tematu ale napsal jsem to pro info a pro zajimavost takovou jelikož rád pisu tak jsem vám tu napsal takovou malinkou slohovku :-) budu rád za odpoved a klidně můžete zamitnout unban je mi to jedno ale chtěl jsem napsat o unban a takovou menší stiznost na pana helpera vandal_svk a jestě nemá ani ds predtim jsem potreboval něco poresit a on nemá ds a v pravidlech helpera je že musi mit ds ale nemá ho ale to jsem slysel jen že to je v pravidlech nevím to jistě 

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Dobrý den,

ban je oprávněný, ze strany helpera to nemusely být výmluvy, sama vím, co to je když jsem na serveru. Msg jsou cross-server takže prostě ten spam je opravdu reálný. Zamítnuto

Před 5 lety