Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Bugnutý Auto-Enchanter
Článek napsal LGND_Aniram

Zdravím, stala se mi taková divná věc, že se mi bugnul Auto-Enchanter ze SF, ale jelikož na serveru byly jen bývalý helpeři kteří mi nemohli ten bugnutý auto-enchanter nahradit, musel jsem čekat na nějakého Helpera, tak přišel Vandel_SVK a já mu to napsal, a on se na to šel podívat, a ten Auto-Enchanter mi vyměnil za Auto-Disenchanter a napsal mi že to je "Auto-Enchanter" když jsem to ukázal jednomu hráči, napsal mi že mám Dvakrát Auto-Disenchanter, takže tímto bych chtěl říct, že Vandel_SVK neumí kontrolovat to, co dělá.. protože mi řekl že mi dal Auto-Enchanter, a přitom mám dva Auto-Disenchantery, u Helperů jako YuriiSan a DigiMonstar, a ReizerDesing (Jeho nick si nepamatuji přesně, tak pokud je špatně tak mě omluvte) se mi to nikdy nestalo každý z nich mi vždy pomohl, a viděl jsem je na serveru každý den.. Vandel_SVK mi "pomáhal" a ještě k tomu to udělal špatně, tak vás žádám o to, aby jste s tím něco udělali prosím, a nebo navrátili DigiMonstar, YuriiSan ,ReizerDesing a HexxSystem jejich role helperů.. 

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Kdyby si někdo našel chvilku potřeboval bych cca 30 kusů vyměnit.. :/

Před 5 lety

Dobrý den,

k tomu bugu... ano je to možné, prostě slimefun buguje, snažíme se lidem věci navracet, ale momentálně nemáme dostatek helperů na to, aby mohli obsloužit celý server. Všechno budeme řešit na nejbližší poradě admin teamu. Přeji hezký den.

Před 5 lety