Zdravím, stala se mi taková divná věc, že se mi bugnul Auto-Enchanter ze SF, ale jelikož na serveru byly jen bývalý helpeři kteří mi nemohli ten bugnutý auto-enchanter nahradit, musel jsem čekat na nějakého Helpera, tak přišel Vandel_SVK a já mu to napsal, a on se na to šel podívat, a ten Auto-Enchanter mi vyměnil za Auto-Disenchanter a napsal mi že to je "Auto-Enchanter" když jsem to ukázal jednomu hráči, napsal mi že mám Dvakrát Auto-Disenchanter, takže tímto bych chtěl říct, že Vandel_SVK neumí kontrolovat to, co dělá.. protože mi řekl že mi dal Auto-Enchanter, a přitom mám dva Auto-Disenchantery, u Helperů jako YuriiSan a DigiMonstar, a ReizerDesing (Jeho nick si nepamatuji přesně, tak pokud je špatně tak mě omluvte) se mi to nikdy nestalo každý z nich mi vždy pomohl, a viděl jsem je na serveru každý den.. Vandel_SVK mi "pomáhal" a ještě k tomu to udělal špatně, tak vás žádám o to, aby jste s tím něco udělali prosím, a nebo navrátili DigiMonstar, YuriiSan ,ReizerDesing a HexxSystem jejich role helperů..