Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto tt meč
Článek napsal K3f3ol

Survival

Shafigaming3

ahoj měl jsem 69 lvl tt meč ale dal jsem ho do Tinker stroje a leavl jsem to ze serveru druhý den přijdu a ten meč tam není a nemám ho ani v inventu :(. Prosím o navrácení bylo to těžké expit děkuji souřadnice kde se to stalo aby jste viděli nějakým tím příkazem že jsem si na něj dával Durabilitu :( ale už nemám :( mečík prosím o navrácenííí děkuji

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

souřadnice kde jsem to naposledy viděl : -8179.574  /  94.00000  /  -9071.732

Před 4 lety

důkaz že sem ho měl : 

Před 4 lety

ale byl lepší ještě jsem ho expil

Před 4 lety

Prosím o přezkoumání. Hráč v chatu psal, že vyděláva na admin teamu, že mu vrátí peníze a věci

Před 4 lety

Prosím nepiš sem něco co sem nepatří tu se řeší tt sword kdyžtak si napiš další článek ale svůj :) dík

Před 4 lety

vůbec tě neznám a nevím o čem se tu bavíš ..... tak to sem neplet ž nějakého jiného hráče

Před 4 lety

Zdravím,

vzhledem k tomu, že nemáte žádné důkazy, meč vám navrátit nemohu, příště zkuste váš problém natočit, také podotknu že nejspíš stejně jako u slimefun strojů, mizí itemy také v tt tablu, tedy po unloadnutí chunku, ve kterém je, zmízí věci vevnitř, ještě dodám přesné znění pravidla:Veškerá data serveru, jsou majetkem TRENEND.EU a při jakémkoliv neúmyslném (i úmyslném) poškození nebo ztrátě, nemá hráč právo na náhradu škody.

x 1

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Před 4 lety