Hráč: Southworth
Banovatel:Neznámy
Dôvod:Spamovanie logu,nevhodné chovanie
Dátum banu: 12.10.2019 (cca 10h)
Dĺžka banu: 7dní
Žiadosť o unban na ts3 servery
Touhle žádostí chci unban na serverovom tsku, s dôvodom že som si neni vedomý o tom, že by som hrubo porušil pravidlá naty aby som mal až na týždeň ban alebo nedostal vopred upozornenie.Chcel by som podotknut že som bol vo vlastnej roomke a zmenil si meno cca 5x a to vždy na pár minut ,kde som nikoho neuražal ani neobťažoval, dokonca som si zmenil meno na [tvojamama]Poradca aby som neporušil nejake pravidla.Dalej uvádzam že v roomke boli pritomný ešte stále Helpery ktorý robili to isté s menom ,pritom aj ked na servery mc už nemali helpera na tsku si mali furt pliť povinnosti a keď som porušoval tak ma mali aspo upozorniť a zárovon, tí helperi zneužívali svoje práva a hádzali hodnosti hráčom či bez dôvodu všetkých presúvali do jednej miestnosti.Týto helperi(už nie) dostali aj ked hrubo porušili pravidlá rovnaký trest ako ja,čo podla mojho nazoru nieje správne a vzhladom nato že voči mne neboli predtým problémy, by som to chcel seriozne riešit a čo najskor dostat unban na tsku.
Iné
Chcel by som ak bude mať hlavné vedenie čas, napísať pripomienky,posťažovať sa či si niečo domluviť ohladom serveru a hračov.
Za odpoved vopred
Ďakujem . Southworth
(podpis)