Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Zkazené logy :(
Článek napsal SmazenaKarotka

Jméno: SmazenaKarotka

Banující: P0rky_

Platforma: Survival

Důvod banu: Modifikace klienta- p0rky mi prohledával PC a já měl rozbitý logy nejspíš od hacků, které už dlouho nepoužívám, důkaz: docela často po mě p0rky chce screeny a na discordu jsem pod jménem Martin5#0562, pokud se na ten profil kouknete vidíte tam bud nějakou jinou hru než MC a nebo LabyMod, a ten nejde spustit současně s hacky :( proto vás prosím zda by mě někdo pomohl opravit ty logy a poté udělat prohlídku PC (sám jsem to zkoušel, ale nějak mi to nejde) nebo jestli by se AT při podezdření z modifikovaného klienta mohl kouknout na discord, jestli hraji LabyMod nebo by chtěl po mě screeny z MC. Ban vydržím (už jen 4 dny), vím že to byla moje chyba, že jsem si je instaloval (to jsem byl ještě malej a tupej xd)

Děkuju

league of legends gif | Tumblr

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den.
Opravit "Logy" nejde. "Logy" jsou něco jako kronika vašeho hraní minecraftu od samého spuštění až do ukončení. 

x 1
Před 4 lety

Zdravím

ban jsem vám udělil z důvodu, že když jsem vám dělal prohlídku vašeho pc tak jsem vám tam našel hack client. Sám jste mi řekl že ho používáte na anarchy serveru ale jelikož vaše logy jsou corruptuté tak toto nemohu ověřit zda to je pravda nebo ne.

Před 4 lety