Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto UNBAN
Článek napsal rainbowcreeper2

AHOJ na serveru se jmenuji rainbow creeper2 a chtel bych pozadat o unban za tpa kill, nevedel jsem ze je to zakazane a navic jsem zabil pouze kamose se kterym se skadlim kdo je lepsi v pvp a pak jsem zabijel opakovane typka s kterym jsem se na tom dohodl: rekl jsem mu ze az  mi znej padne hlava tak mu dam dobre veci ale driv nez padla dostal jsem ban

vubec me nenapadlo ze bych za tohle mohl dostat ban a jeste k tomu na dva dny protoze v  minulem tydnu jsem se velmi podobne dohodl nejdriv s jinymi hraci ze chteji moji hlavu a pak mi daji veci a pak dokonce i s helperem raizerdesing (nevim jak presne se to pise )parkrat me zabil a padla mu hlava a pak jsem dostal slibeny ultra kit 

Takze bych chtel poprosit o unban s prisahou ze se takove veci nebudou opakovat nebo aspon zkraceni  banu

duvod banu: tpa kill

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Ahoj, v pravidlech je zakázaný tpakill, takže to potvrzuje jen tvou nemožnost si přečíst pravidla. Ban je oprávněný, máš ho do zítra 11.10, což není taková doba. Alespoň si uvědomíš co jsi udělal za chybu. Unban se zamítá.

????

Před 5 lety

Měl jsem ban za omyl omylem jsem si zkopíroval discort psal jsem to furt dokola mohli by ste mi dát unban prosím? Děkuji.

Před 5 lety

Dobrý den,
žádost nebyla napsána dle vzoru a proto se zamítá.

29/12/2019 - 6/3/2020

Před 4 lety