Dobrý den,
mám jeden problém ohledně platby. Když jsi chci zakoupit 100 tokenu či vip atd tak se raději kouknu na server jestli je možnost platby přes visa tak jsi to jdu zaplatit ale když jsem už byl u platby tak byla jen možnost paypal. Tak jsem se zkusil zeptat helpera proč to nejde poradil mi abych kliknul na paypal a mělo by mě to přesměrovat na ostatní možnosti platby, ale přesměrovalo mě to jen na paypal stránku. Tady dávám i fotku jak to u mě vypadalo (máte tam oba typy fotek zaškrtnutý i nezaškrtnutý). http://leteckaposta.cz/328200586 Tak jsem zkusil napsat moderátorovi ale ten říkal že neví proč to nejde. Řekl abych založil příspěvek na fóru. Píšu do názvu tohodle příspěvku aby to řešil majitel protože moderátor neví ani helper a moderator říkal že leadrovi to bude jedno (neberte to tak že odsuzuju a-team za to že neví není to tak myšleno), tak proto bych chtěl aby to řešil majitel, jako může to řešit jako i helper ale nevím. Tím bych se chtěl zeptat jestli mohu kontaktovat majitele na discordu, ptám se protože na discordu ho nemůžu kontaktovat protože to píše: