Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Scam od AT, Bezdůvodný ban na TS serveru
Článek napsal Mathew_212

Dobrý den, dnes v 7.10.2019 - 18:40 Jsem jako poprvé slyšel od ReizerDesing, že nemá hoppery které jsem mu házel, přitom vím, že jsem mu je házel a žádný "Clear Lag" ještě nebyl. Navíc mi říkal, že mi za to koupí Legendu (Navždy). Takže mě scamnul o 22 hopperů. Navíc do TS roomky přišel i  YuriiSan kterému jsem říkal ať jde pryč, že ho tam nechci, jenže on si trval na svém, že tam bude. Takže mě ani v tomhle neposlechl. Tohle je podruhé co YuriiSan udělal chybu. Poprvé jsem dostal ban za "Létání v PvP" Přitom jsem měl Elemental Staff - Wind. Ale teď podruhé se stalo to, že jsem to chtěl ukončit řekl jsem "Hm udělal jsem chybu" A on mě dal ban za "nevhodné chování v podpoře" Jako, já přiznal Ok udělal jsem chybu, protože už mě to nebavilo, ale teď ještě potřetí, YuriiSan mi dal i mute na 2 Dny za "Nevhodný nick na člena AT" Dobře. Ale upozornění žádné nebylo. Takže YuriiSan se na Helpera opravdu nehodí. A navíc Ban na TS mě bude hodně mrzet, jelikož je bezdůvodně. Doufám, že se k tomu vyjádří někdo z Leaderů či Majitelů. Doufám, že si tohle ReizerDesing a YuriiSan pěkně přečtou. Jsem celkem naštvaný dostat 2 tresty v minutě, to není normální. . A YuriiSan si konečně řekne, že dělá chyby v AT. Děkuji všem kdo pochopí (Lidi z AT)

Elite Hráč Mathew_212

x 3 x 2
Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Takže abych se vyjádřil... Poškozovat mé jméno stylem /nick ReizerZloděj je nevhodné co myslíš? Poté napsat ReizerDesing scamuje nic mu nedávejte když mám hepera není normální nemyslíš? +Dodej mi prosím důkaz, že jsem toto napsal či řekl. Za další tvé chování vůči a-teamu na teamspeaku a v minecraftu bylo celkem nevhodné nemyslíš? Tudíž bych poprosil důkaz, že jsem to psal/říkal nebo, že jsi mi to hodil mám maximálně 3 hoppery a to Jedna v chestě a Dvě v xp farmě a všechny jsem dostal od hráče jménem Jenom_Dejv tvé tam nemám pardon. 

Za další pokud chceš obviňovat YuriiSana tak prosím pochop, že se máš trošku chovat vůči a-teamu když jsem tě požádal, aby jsi nás respektoval a nechal nás mluvit tak jsi se buďto odpojil nebo jsi nám začal skákat do řeči po té sis s kamarádama řekl, že začnete štvát celý a-team omlouvám se, ale vzhledem k situaci bez důkazů ti nedokážu pomoct. Dodej mi důkaz a budu to řešit dále.

x 1 x 2
Před 5 lety

Ahoj Mathew_212,

chápu, že jsi naštvaný, jenže jsi 2x odešel z podpory bez jakéhokoli rozloučení, že to již nechceš řešit. Na první odpojení jsem tě "můvl" zpátky do řešení problémů, aby jsme to dořešili. Něco jsme si vyříkali, jenže ty jsi to opět bezdůvodně opustil, tudíž jsem ti udělal ban kvůli nevhodnému chování v podpoře. Na serveru mi Reizer říkal, že jsi ho i urážel a viděl jsem také tvůj nick "ReizerZloděj". Dále jsi psal do chatu, že Reizer je zloděj, scammuje a další blbosti, fámy, lži a mýtusy. Udělil jsem ti mute na 2 dny za šíření pomluv o AT a nevhodném nicku, nikoli jak ty píšeš NEVNODNÝ NICK NA ČLENA AT. Dále jsi i Reizere urážel, takže buď rád, že máš mute a ne ban. 

K tomu tvému "Elemental Staff neboli Wind Staff": Ve slimefunu se nevyznám zase tak dobře, tudíž jsem nemohl vědět, že něco takového existuje. Unban jsem ti dávno udělil. Počkám na vyjádření Rikyho a třeba i kohokoli jiného (třeba i helperů).

- Téma bude otevřené.

x 1 x 2
Před 5 lety

Reizí ach jo, Prosím-tě, já ti ty Hoppery dával a jako bráníš se pěkně, ale to, že řekneš dej důkazy Jako kde je mám vzít když se to stalo asi před 20 dnama? Jako, Prostě jsi mě okradl o 5 000 000 Jako co na to říct, Reizí, ale já nedostal WARN na "/nick ReizerZloděj" a ano je to nevhodné jenže ztratit 5 000 000 Víš kolik to je? Prosím-tě už ostatní nescamuj díky. :-)

x 1
Před 5 lety

Yurii řekl jsem "Čau Nazdar" a na tomhle nezáleží jestli řeknu čau atd. YuriiSan stále jsi neřekl, že jsi mi nedal WARN, tak mluv PLS. A Yurii Když něco nevíš, pošli to Rikymu ne? Navíc, sledoval jsi mě 3 sekundy a lidi okolo mě lítali a ty prostě dáš ban jenom mě WTF? 

x 1
Před 5 lety

Yurii Jsi helper máš vědět co je na serveru a co ne, Dát ban za svou nepozornost, Co kdybych měl ban na TS ? Tak nic neudělám a bude to tvoje chyba.

x 1
Před 5 lety

A když to řeknu takhle, stěžuje si i na tebe BassHunter.

Před 5 lety

Před dvaceti dny? Pokud se nepletu všechny obchody se mají screenovat.
Pokud nemáš screen nebo prostě důkaz je to tvá chyba bez důkazu nedokážu spolupracovat dále. Pardon.
Přeji hezký zbytek dne s pozdravem /Reizer.

x 2
Před 5 lety

Žádné takové, zakončovat se to nebude Reizí :D Já chci Unmute a Unban, protože Mute na MC je bezdůvodní, a ban na ts také :-)

Před 5 lety

Ban nebyl neprávem a mute také ne.

Před 5 lety