Dobrý den, dnes v 7.10.2019 - 18:40 Jsem jako poprvé slyšel od ReizerDesing, že nemá hoppery které jsem mu házel, přitom vím, že jsem mu je házel a žádný "Clear Lag" ještě nebyl. Navíc mi říkal, že mi za to koupí Legendu (Navždy). Takže mě scamnul o 22 hopperů. Navíc do TS roomky přišel i YuriiSan kterému jsem říkal ať jde pryč, že ho tam nechci, jenže on si trval na svém, že tam bude. Takže mě ani v tomhle neposlechl. Tohle je podruhé co YuriiSan udělal chybu. Poprvé jsem dostal ban za "Létání v PvP" Přitom jsem měl Elemental Staff - Wind. Ale teď podruhé se stalo to, že jsem to chtěl ukončit řekl jsem "Hm udělal jsem chybu" A on mě dal ban za "nevhodné chování v podpoře" Jako, já přiznal Ok udělal jsem chybu, protože už mě to nebavilo, ale teď ještě potřetí, YuriiSan mi dal i mute na 2 Dny za "Nevhodný nick na člena AT" Dobře. Ale upozornění žádné nebylo. Takže YuriiSan se na Helpera opravdu nehodí. A navíc Ban na TS mě bude hodně mrzet, jelikož je bezdůvodně. Doufám, že se k tomu vyjádří někdo z Leaderů či Majitelů. Doufám, že si tohle ReizerDesing a YuriiSan pěkně přečtou. Jsem celkem naštvaný dostat 2 tresty v minutě, to není normální. . A YuriiSan si konečně řekne, že dělá chyby v AT. Děkuji všem kdo pochopí (Lidi z AT)
Elite Hráč Mathew_212