Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Přijato Spawner vzkaz pro xXxDaWexXx
Článek napsal TheDoctorWho

Mám poslední vzkaz ohledně toho spawneru. Opravdu jsem ho našel. U sebe na planetce jsem si vytvořil nether portál, prošel jsem a skutečně tam je několik spawnerů. Nejsem teď u PC tak přesně nevím ale myslím že 3x skeleton, 2x blaze 1x ghast a opravdu tam byl i 1x wither skeleton spawner...bohužel jsem ho odkopl a pokusil se ho neúspěšně opravit, takže už to nemůžu dokázat. Ale to jen tak pro zajímavost, že si nevymýšlím a skutečně jsem ho našel.

Přeji pěkný zbytek dne. ????

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Ahoj, hraji na planetu už od 1 spuštění na platformě trenend. Jeslti máš nějaké otázky ohledně těch spawneru, klidně mě kontaktuj na planetu, jsem tam většinou furt. Dokážu ti poradit se vším. 

Ps: Ano máš pravdu, xXxDawexXx ti odpověděl blbě, ale to se dá pochopit, moc lidí z a-teamu na planet nehrají, tak většinou nedokážou odpovědět přímo na danou věc. S tím netherem je to jak si napsal.

Díky za pozornost -Heyimbee2

Výsledek obrázku pro giphy

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den,

přestože nerad, musím potvrdit odpověď hráče heyimbee2, na planetkách moc nehraji, ale zkusil jsem to na svém ostrově a nic nenašel, vážně mě tedy nenapadlo, že v netheru něco takového bude když existuje /warp nether.

Abych tedy odpověděl úplně a uzamknul ticket na prase se spawner nejspíš změnil kvůli bugu a vzhledem k tomu, že ho nemám v /sf cheat, nemohu ho vyměnit a zjistil jsem, že ten spawner ani nejede kvůli nynější verzi slimefunu.

Takže tedy pouze elektrický.

Přeji hezký zbytek dne

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Před 4 lety