Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Factions
Článek napsal MrAdamHS

Zdravím Admin Team, hráčov trenend.eu ale aj ľudí čo na tento príspevok natrafili len tak. Chcel by som tu popísať môj nápad ktorý už na sieti trenend.eu bol ale podľa mojich vyzbieraných informácií sa veľmi neuchytil. Možno väčšina hráčov čo tu hrá dlhšie si na to pamätá možno nie. Ten nápad je Frakčný server na sieti trenend.eu. Aby sa nepovedalo že som sem napísal len zameranie servera tak tu dopíšem pár informácií ako by som si ho celkovo ja predstavoval.

- Ekonomika servera by bola jednoduchá žiadne zbytočné peniaze na serveri by prebiehal výmenný obchod alebo jednotkové platidlo diamanty / Diamantové Blocky
- Scam - Okrádanie by bolo samozrejme povolené
- Power na hráča by bol 10 a pri úmrtí by sa odčítalo 3 / Neplatí v PvP (WarZone) kde by power neklesal.
- Zakázané by bolo griefovanie krajiny tiež stavby z hliny a zbytočne stavby ako sú napríklad (1x1) stĺpy
- TNT bude každopádne vypnuté a výbuch creeprov tiež (myslím tým že keď vybuchnú nebudú robiť diery)
- Presúvame sa na enchant a to by boli klasické enchanty SH5, PT4, EFF5 a tak podobne klasické enchanty.
- Spawn kill by bol zakázaný ako je aj teraz.
- Obmedzenie by bolo na 3 Ally a najviac 25 hráčov v jednej frakcii.
- Bolo by vypnuté ťaženie spawnerov dali by sa ale zakúpiť na webe. ( Spawner KEY ale len na klasických mobov na ktorých sa da klasicky nájsť spawner )
- Zakázaná by bola sila 2
- Cheaty sú logicky zakázané
- Griefing bude povolený každý kto si svoj pozemok neclaimne môže o svoj majetok prísť
- Chestky na cudzom území sa nedajú otvoriť ak ale frakčne územie dobyjete truhly patria vašej aliancii
- Sethome na území cudzej frakcie je povolené ( ale pozor ak zažijete spawn kill na ich území nebudú hráči čo Vás zabíjali nijak potrestaný )
- Bude zákaz lievania lávy na home / neplatí ak home bude na cudzom území.
- Každý hráč môže mať len jeden účet ak už má dva nikdy nemôže mať oba v jednej frakcii.
- Na serveri by určite nikto nemal meniť počasie / alebo deň či noc

Hore opísané body sú klasické pravidlá / nastavenia Frakčných serverov.
Na serveri by som uvítal tiež plugin mcmmo ale poupravený aby nebol príliš OP pre hráčov čo berú vážne farmenie mcmmo skillu na rôzne bojové zbrane či iné náradie.

Na serveri by som tiež ako VIP výhodu uvítal prikaz /chest

Tiež by som uvítal plugin ktorý zabraňuje používanie xray-u keď už žiadny iný ACH tak aspoň tento.

Na serveri by som určite uvítal aj dynamickú mapu.

Všetko čo je hore napísané je len návrh od každého čo to číta a hráva na sieti trenend.eu často by som rád počul ako hodnotí tento návrh či by na takom serveri hral a nejaký váš dodatočný návrh čo by ste pridali poprípade zmenili.

Urobiť kvalitný server, updatovať ho, vychytať muchy, opraviť bugy, pomôcť hráčom ne danom serveri, zabanovať hráčov čo porušujú pravidlá to všetko stojí najmä čas a úsilie celého AT. Preto sa prosím vyjadrite pravdivo či by ste na danom serveri hrali aby to zas nedopadlo ako minule. Toľko práce AT a server bol väčšinou prázdny. Sám osobne by som tento návrh nikdy nedal publikovať von keby sa neopýtam dostatočného množstva hráčov na ich názor na Frakčný server.

To je odomňa všetko prajem pekný zvyšok dňa.

x 5
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Factions pome hrát <3

x 1
Před 4 lety

Ideme nato <3

x 1
Před 4 lety

Já bych takový server určitě hrál ❤️

Před 4 lety

Dobrý den,

bohužel jsou frakční servery velmi složité na provoz, má to hned několik problémů, ale popíšu jenom část z nich. Prvním problémem je to, že frakce jsou takový více kompetitivní mód, skupinky hráčů budou chtít být nejlepší na serveru a v podstatě se do topu dostane ta frakce, která je nejsilnější a ostatní ať už nové nebo méně silné frakce nemají absolutní šanci tuto mocnou frakci porazit. Jako nejlepší řešení se zdá být sezónový systém, jako byl na bývalých HCF a teď je na Skyblock Ranked, bohužel však i toto dokáže naštvat naši českou komunitu a nehodláme poslouchat, že se někomu smazal baráček. Navíc se bojím, že by nebylo jak odměňovat nejlepší frakce vzhledem k tomu, že už teď odměňujeme nejlepší skyblocky. Dalším problémem je nedostatek komunity na české scéně, frakce na české scéně bývaly velké, hrálo to tisíce hráčů, avšak teď je doba jiná. Na Minecraftu je "druhá generace" (mladší) a ta první, co tu vládla za období, kdy se frakce pařily ve velkém už přešla na jiné hry, nebo už na hry ani čas nemají, jelikož chodí každý den do práce. Samozřejmě, vyjímky se najdou, ale opravdu nemá smysl dělat frakční server, kdyby ho stabilně hrálo 50-60 hráčů. Aby byly frakce zábava, je potřeba alespoň 100 hráčů stabilně na jednom serveru. Dalším problémem by byl pravděpodobně anticheat, ale ten by se dal časem nastavit a optimalizovat, avšak nikdy to nebude 100%. Frakce jsme měli už několikrát v plánu, dokonce pár serverů bylo už dokončených, ale nebyly nikdy vydané, jediný frakční server, který jsme kdy vydali byly HCFka, které neměly vůbec žádný úspěch i přes to, že jsme se s tím serverem párali čtvrt roku. Tímto návrh prozatím zamítám, avšak thread nechávám otevřený, kdyby se chtěl ještě někdo vyjádřit.

Před 4 lety