Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Zdravím bug vymazal cely island meho kamose XD
Článek napsal Ranagan

Zdarvim BohemiaChipsikyy byl u mne na ostrove na Sacred skyblocku odesel z nej vzal si vindy sp z farmy a neake skel sp co byli jeho pak si zalozil novy island ale stále byl u mně v teamu. Poté mně požádal abych ho kicknul z meho teamu dal jsem ./is kick protoze sem si myslel ze to ani nepujde pac ma svuj ostrova a ono ho to vyhodilo z sveho vlastniho ostrovu a spawnery jsou fuč :) prosil bych nějakou kompenzaci nebo pripadne navracení (jako na 270 vindy sp se vydelava a sedí u pc tak 3 měsíce) Ps. Jakože já nenahlašuji ani Scamy na mne a greef abych vas nezatezoval tak bych prosil v tomto pripadě o Velkou snahu v tom to nějak napravit ;-) Ranagan.
PS: mame bugnuty is lvl na Sacred meli sme 2 miliony a nejsme 1vni v /is top ocividne se tam neco vy**** a bug je v serveru asi neaky vetsi mensi rollback by neuskodil kdyby se to resilo hned co sem to nahlasil bylo by to nejednodusi hodili byste rollback tak max hodinu nbo 2

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

nise xd tu ti asi roll back nedají 7h xdddd :D r i p

Před 4 lety

Zdravím, tohle je o něco větší problém, budete muset počkat na reakci majitelky.

ten, co si práva užil nejvíce ze všech ^^

Před 4 lety

Dobrý den,

vaše nahlášení bugu nedává absolutně žádný smysl.

Před 4 lety

Řešení problému přesunuto na discord do ticketů s daným hráčem.

Před 4 lety