Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

[Nábor] Crew Brumíci
Článek napsal MrAdam

Brumíci

Niečo o nás

Tajuplná, elitárska kasta hrdlorezov, uznávajúca len silu, rozhodnosť, sebaistotu, zručnosť v ovládaní zbrane a ostrého meča. Preslávení su najmä rabovaním, lúpením, pustošením a drancovanim všetkého im stojaceho v ceste. Krutosť, Zákernost a Strach sa už dávno stali ich spojencami a dennodenne cestami-necestami kráčajú im po boku. A tak je pravdou, že len ťažko stretnúť v týchto časoch i končinách niekoho ohávnejšieho a nebezpečnejšieho, ako čo i len jedneho člena tohto bratstva. V skutku, sú to lotri bez cti, svedomia a zábran, ktorým nič nie je sväté a v svojej čiernočiernej podstate javia sa tak smrtelníkom ako prachobyčajne stvorenia samotného pekla, beštie len krviprelievania schopné.

Nábor

Brumíci naberajú do svojich radov novú krv. Ak si myslíš že práve ty si hodný stať sa naším členom neváhaj a podaj prihlášku. Nemáme žiaden vzor prihlášky. Iba pár podmienok

- vyšší vek
- nahrané hodiny (30+)
- TS3
- VIP

K prihláške priložiť dôvod prečo práve my. Taktiež napísať niečo o sebe a o zručnosti s pvp či stavbou.

Výhody

- Skúsený a vždy ochotný kolektív
- Zázemie a ochrana majetku
- Spoločné pvp fighty
- Viaceré XP farmy

Členovia

Vedenie

[MrAdamHS]

[ademrtin]

[CuzImRed]

[King11]

Členovia

[trxshzrif]

Politika

Spojenci

- momentálne nikto

Enemy

- všetci ostatný

PS: Prosím užívateľov fora aby nespamovali tento topic. Komentovať ho môžete len na základe prihlášky do CREW.

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Skyblock or survival? :D

Před 4 lety

Survival

Před 4 lety

MrAdamSK

Napísal som ty do spraví 

Potom odpis ;)

???????? ????????????????, ???????? ???????? ????????????š, ???????? ???????? ????????????????,???????? ???????? ????????????š

Před 4 lety

Neprišlo mi nič. Ak niečo potrebuješ zastihneš ma na serveri do 5:00 ráno potom pôjdem spať.

Před 4 lety

UP

Před 4 lety

Ahoj!

Vaše crew není na serveru povolena, pokud nechcete ban musíte pracovat pro crew FbH.

S pozdravem senator

f

[21:38:16] [main/INFO]: [CHAT] expl0zive: senator je tlustá píča!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Před 4 lety

Senátor zase udeřil :D :D

Jinak MrAdamsSK a já nejsem spojenec? :D

#NaCagyho

🤣 Ten až moc chytrý 🤣

Před 4 lety