ochvilu dodam video ako sa to buguje verziu mame vsetciu doporucenu.A momentlane sme prisli o 3 vindi spawneri.
Dalej co bude s tymi s aukcie??
https://www.youtube.com/watch?v=OzmbCdCQ8N8 nech sa paci je to tam , takych spotov je vsade vela aj po celom serveri ne len ze to nejde polozi mne ale aj dalsim trom ludom a to nieje na urcitom mieste ale viem vam to najst hoci kde su to lagy servera je to vasa chyba a ja chcem navrat penazi/spawnerov aj s aukcie aj s tich 3 bugnutych.A tie lagy odradzuju hracov nieje mozne aby server na ktorom hra 700 hracov sa lagoval kazdu sekundu kazi mi to red stone obvodi atd.Mimochodom skusal som tam polozit hoci co aj pistony debiliny a nic tam nejde polozit,A za dalsie to je kazenie celej hry a odradza ma to od hrania takehoto servera tie lagy nie su obcas a nie su raz za niekolko dni ale non stop.Na videu je este vidiet ze tie serverove lagy sa potvrdzuju lebo sa teleportujem a obaja mame dobry ping :)
A nikto mi to ukradnut nemohol hram z ludmi s ktorimi hram 10 rokov a ked uz tak bolo to pred mojimi ocami mi to zmizlo.
30 spawnerov bugnutych v aukcii
3 spawneri bugnute serverom na vindicatorov.
A to nieje mozne do boha nejdu mi pokladat bloky az do dnes na niektorich miestach ktore su pre mna velmi podstatne!!!!(redstone obvody)