Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Nábor na Moderátora
Článek napsal ItzPetPea

Váš nick ve hře: ItzPetPea

Discord tag: ╰A╯╰n╯╰t╯╰u╯╰s╯╰h╯#4020

Na jakou pozici se hlásíte? (Moderátor, Builder) : Moderator

Jak dlouho hrajete u nás na serveru? : okolo 70 - 100h

Proč chcete být součástí našeho týmu? : Chtěl bych udržovat pořádek na celém serveru, včetně se také věnovat chytání hackerů apod. Snažím se taktéž o building, stavím pěkně, mohu předvést své zkušenosti ingame.

Co má podle vás vybraná pozice na práci? : Tak Moderátor má na práci to, že pozoruje hráče co dělají jak se chovají a jestli nepoužívají nějaké cheaty.

Proč bychom měli přijmout právě vás? : Mě protože jsem zdatný člověk, který je spravedlný, nikdy nejsem na někoho straně, jsem na straně obou, pokud se řeší nějaký problém, snažím se v tom najít nějaký smysl jak z toho dostat pravdu, popřípadě pravdu napravit a udělat vše proto aby hráči zůstali na serveru a nešli na nějaký jiný, snažil bych se udržovat hráče na serveru a pomáhat jim co nejlépe to jde, vidím že je adminů v téhle době málo tak žádám o napravení a to je důvod proč mě vzít na Moderátora.

Kolik času za den budete trávit na serveru v případě, že budete přijati? : V poslední době na tomto serveru hraju velice často ať už je to Survival, Skyblock či Housing. Bylo by možné třeba i něco okolo 8-9 hodin.

Souhlasíte s podmínkami pro přijetí do týmu? : Souhlasím se všemi podmínky.

Něco, co byste nám chtěli ještě sdělit? A-Team jsem dělal ještě na jednou serveru, byl to také survival, ale byl jsem spíše builder, byl jsem Manager, Admin a Staff na Fivem serveru dcrp. Zajímám se o stavění od mého začátku tedy na verzi 1.6.4, v přítomné době mi je 16. Děkuji moc za otevřený nábor, budu se těšit na ozvání. - (ItzPetPea) Antush.

x 3
Před 1 rokem