Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Žiadosť do AT (MOD) -Cupcake36
Článek napsal Cupcake26

Váš nick v hre:Cupcake36

Discord tag:Cupcake36#1006

Na akú pozíciu sa hlásite? (Moderátor, Builder)  Moderator

Ako dlho hráte u nás na serveri?  Za 3 mesiace už rok.

Prečo chcete byť súčasťou nášho tímu?  Pred pár dňami sa tu napájalo naraz strašne moc veľa účtov ktore spamovali a následne ostatný hráči nadávali na nich aby boli ticho aby prestali spamovať a následne dostali oni mute.Preto by som chcel byt súčastou vášho tímu aby som zabránil aby ostatný hráči nekazili herný zážitok.

Čo má podľa vás vybraná pozícia na práci? Moderovať server,Moderátor by mal pozorovať chat a mutovať neslušniakov tak isto riešiť cheaterov a scamy Vymienať slimefun veci ktoré sa bugly,Pomáhať hráčom aby mali lepší zážitok,Moderátor by nemal byť toxický na hráča ked nepochopí tomu čo mu vysvetluje.

Prečo by sme mali prijať práve vás?Som pozitívny a viem niekomu ked bude chceť pomôcť. Žial  až také veľké skušenosti nemám.Chcel by som ostatným hráčom dopriať lepší herný zážitok.Chcel by som pomôcť serveru a riešíť hračové problémy.

Koľko času za deň budete tráviť na serveri v prípade, že budete prijatí? Keby som bol prijatý tak by som na serveri bez afkovania bol cez pracovný týždeň aspoň 3-6 hodín a cez víkend 4-9 hodín .A na discorde by som riešil problémy cez pracovný týždeň aj cez víkend 4-10 hod.

Súhlasíte s podmienkami pre prijatie do tímu? Áno,súhlasim s podmienkami.

Niečo, čo by ste nám chceli ešte povedať? (Builderi môžu zaslať screenshoty stavieb)Chcel by som sa vyjadriť k mojim trestom.Moje tresty boli väčšinou za môj slovník a veľmi toho ľutujem.Mal som 2 bany,Moj 1 ban bol za to že raz som písal na cedulky keď som mal mute za to sa tiež chcem ospravedlniť ten druhý neviem za o už bol lebo to bolo pár mesiacov do zadu a nepamätám si to tak dobre v každom prípade sa tiež ospravedlňujem. -Cupcake36

x 2 x 2
Před 1 rokem