Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Unban Vysvetlenie preco som bol vo verziach
Článek napsal NIK1

Dnes v tento cas som dostal ban od moda Kilmen123 za nepovolene modifikace ked mi delal prohlidku ale nic mi nenasiel dal mi ban za tom ze som vypol mc a ze som vtedy bol nedavno vo verziach tak si ziadam o unban alebo aby mi udelal nekdo iny prohlidku jak on lebo nema mi pravo co davat ban ked mi nic v PC nenasiel chapem keby si smazem logy alebo neco takoveho ale ked som bol vo verziach? a za to mi dat ban ? Predom Dakujem 

Vysvetlenie preco som bol vtedy vo verziach: hral som mc a nudil som sa pocas toho jak som bol vo warp doly lebo tam nikto nebol skoro takze som isiel do verziach a mazal som si nepotrebne forge verzie lebo mi laguje mc ked mam vela verzii nainstalovanych a pak som fightil s kilmenom a chcel o do mna aby mi udelal prrehliadku tak som si nainstaloval  anydesk a isiel mi ji udelat a pred tym som si vypol verzie a nejak som si neuvedomil ze za to mozem dostat ban  ze som bol nedavno vo verziach ospravedlnujem sa ze som bol vo verziach bol by som rad za unban Dakujem

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím, pošlite mi prosím ID anydesku do SZ na webe alebo na discord Satanist#6475

Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 4 lety

Takže po prehliadke zamietam žiadosť o unban, kedže záhadne dnes ste vymazali autoclicker z vášho počítača.

Satanist

Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 4 lety