Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Žádost o členství v AT
Článek napsal yourubeklukm

 Váš nick ve hře: youtubekluk
Discord tag: kluk#0173
Na jakou pozici se hlásíte? (Moderátor, Builder): Hlásím se na hlásím se na pozici Moderátor
Jak dlouho hrajete u nás na serveru?Na váš server sem se poprvé připojil 23.2.2021. A ze začátku mě to vůbec nebavílo tak jsem si dal chvíli pokoj. Potom sem vyděl jak vydal SirYakari video z vašeho serverů. Tak mě to zaujalo a začal sem hrát na dawn.Po tak půl roce sem si tam našel kámoše a začal sem hrát pvp.Po nějaké době sem si stáhl cheaty a dostal ban, a teď po nějaké době sem jsi uvědomil že to není dobré,  že tim hráčům ničím herní zážitek. A tak ke konci května 2022 sem přešel na oasis tam mě to začalo nějak bavit a pak sem potkal toxic hráče vadilo mně  to, a začal jsem je hodně nahlášova. A teď mě to už moc nebaví tak jsem chtěl skusit  něco jine a jít na móda a pomoc hráčům z problémy, trestat  neposlušné hrače/hračky. Na serveru budu hrát už  skoro 2 roky.
Proč chcete být součástí našeho týmu? Chtěl bych zabránit hráčům v tom jak např.  Včera se připojilo 5 účtu a začali nadávat a spammovat a byl na to jen 1 mod (Vojtas_ ),Tomuhle bych se  chtěl vyhnout a by hráči si mohli v klidu povídat přes chat a nemuseli na něj nadávat a pak sami dostat  mute. Chtel bych aby když se přípojej tak aby měli pěknej zážitek a ne že,  si řeknou tam nejdu spamujou tam,nadavaj  a nedostanou trest tomuto se chci vyhnout.
Co má podle vás vybraná pozice na práci?Pozice moderátora má moderovat server, třeba hlídat na serveru chování hráčů, aby se tam například nevyvrcholil hromadný spam nebo tam nějaký hráč jen tak nezačal nadávat jenom, protože ho hračí hrotějl. Z toho pak vznikne že všichni na sebe začnou nadavat  a pak všichni akorat dostanou mute zbytečně.. Ale hlavně má pomáhat hráčům, aby měli lepší zážitky zde ze serveru, proto je to moderátor. A ještě pomáhat na serveru, pokud je to nutné. Pomáhat lidem, když Vás o něco požádají a také trestat, podvodníky, cheatery a neslušnáky a další hráče, kteří porušili pravidla. A hlavně by moderátor neměl být protivný na hráče, pokud něčemu třeba základnímu prostě nerozumí. Taky by to měl umět vysvětlovat. Velmi dobře jako ostatní členové Admin

x 2

Užívej si TRENEND

Před 1 rokem