Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Žádost o přijetí do Admin Teamu.
Článek napsal panda_is_boss

Váš nick ve hře:

panda_is_boss

Discord tag:

PANDA#6850

Na jakou pozici se hlásíte? (Moderátor, Builder)

Chtěl bych se dostat na pozici Moderátora stavění mi nikdy moc nešlo a příjde mi že na serveru nejsou skoro nikdy žádní Moderátoři.

 

Jak dlouho hrajete u nás na serveru?

Podle mě mám účet už 2 roky, první rok jsem hrál málo asi jen 40 hodin za celou dobu pak jsem měl dlouhou pauzu, ale teď když mám víc věcí tu hraju třeba 3-4 hodiny denně.

Proč chcete být součástí našeho týmu?
Jak jsem již řekl na serveru skoro nikdy není žádný aktivní Moderátor a když je věčinou naprosto ignoruje když lidi píšou třeba o cheatrovi. A tak jsem si dnes řakl že to zkusím.

 

Co má podle vás vybraná pozice na práci?
Podle mě by měla reagovat na žádosti hráčů, přátelsky s nimi komunikovat, ale také chování na discord serveru, opravovat SF bugy když někdo požádá klidně ve hře.

 

Proč bychom měli přijmout právě vás?
Určitě se tu najde spousta lidí kteří se na to hodí, ale jsem přátelský budu aktivní na serveru, pomáhat hráčům nebo klidně AT pokud požádají zároveň pokud někdo bude cheatovat a bude to nutné nebudu váhat a nahlásím/zabanuju ho

 

Kolik času za den budete trávit na serveru v případě, že budete přijati?

Teď jak jsem již řekl trávím na serveru 3-4 hodiny denně a pokud budu v Admin Teamu tak to budou nejspíš ty 4 hodiny nemám každý den tolik času (škola a jiné aktivity) ale budu se snažit být na serveru každý den co nejdéle.

Souhlasíte s podmínkami pro přijetí do týmu?
Ano tyto podmínky chápu a respektuji.

 

Něco, co byste nám chtěli ještě sdělit? (Buildeři mohou zaslat screenshoty staveb)

Nejsem si jistý zda je můj věk vhodný na to být v Admin Teamu (bude mi teprve 14 a vím že bych to tu neměl říkat a nevím lidi si většiou myslí že je mi teprve 13-12 let) takže to kdyžtak zkusím jindy třeba za rok.

x 2
Před 1 rokem