Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Moderátor - Danteo_
Článek napsal [email protected]

Váš nick ve hře: Danteo_

 

Discord tag: Danteo#7751

 

Na jakou pozici se hlásíte? (Moderátor, Builder)

Hlásím se na pozici Moderátora.

 

Jak dlouho hrajete u nás na serveru?
Na serveru jsem začal hrát od 1. 8. 2020. přes starý účet StickyWibe
když počítám účty, Danteo_ a StickyWibe tak mám kolem 2000H. na trenendu jsem hrál i za nějaké warez účty, bohužel si nepamatuji kolik hodin jsem nahrál přes ně, přestože si myslím že za tu dobu co tu jsem mám pěkný trestný rejstřík -42

 

 

 

Proč chcete být součástí našeho týmu?
Chci AdminTeamu pomoct a být přínosem víe, než pouhý hráč který vše musí řešit přes tickety na discordu, na froum, nebo požádat moderátora, aby daný hráč byl potrestán. Chci pomoct podle mě slabému a u dost lidí neaktivnímu AdminTeamu, chci se starat o komunitu, aby se zlepšovala, momentálně si pamatuju kamaráda který tu přestal hrát z důvodu komunity, a jejich chování vím že tyto věci jsou všude na serverech, ale trenend není server jako každý, jsem schopen pomoct jak jen budu moct s klidnění komunitou.

 

 

 

 

Co má podle vás vybraná pozice na práci?
Podle mého názoru má moderátor hlídat chování lidí, starat se o to, aby se na serveru nedělo něco proti pravidlům, kontrolovat chat a popřípadě umlčet hráče, řešit tickety na discordu (samozřejmě jen ty, co mu budou uděleny), v nějakém přijatelném měřítku pomáhat členům vedení například tím, že bude nahlašovat bugy a věci, co sám moderátor nemůže řešit

 

 Proč bychom měli přijmout právě vás?
Jak jsem psal.. jsem tady už 2 roky, za tu dobu jsem toho dost zažil.. Poznal jsem hodně nových super lidí, se kterýma jsem tady hrál a přestože to byli moji přátelé, tak jsem některým z nich byl nucenzařídit trest, zařídil jsem mnoho trestů v podobě mute, ban, perma ban, kick z discord servera.. Zatím jsem dostal jen 3x mute a většina z nich se staly rok a více zpátky, za tu dobu jsem se poučil a v pravidlech se vyznávám, vyznám se v nich více, než většina členů. Ikdyž nejsem zatím moderátor, tak se snažím pomáhat co nejvíce AdminTeamu, nahlašovat hráče, pomáhat začátečníkům kteří neznají server.dokonce jsem měl tu čest nahlásit hráče který momentálně má permanentní ban. Chci tím říct, že jsem toho tady přestože je to Minecraft server zažil celkem dost. Bohužel se v poslednídobě na severu začínám nudit, takže by se mi to hodilo do " plánu " a naplnění volného času něčím užitečným.

 

 

Kolik času za den budete trávit na serveru v případě, že budete přijati?
To se nedá říct kolik bych trávil přesně, taky záleží kde.. Mám dost osobních aktivit a snažil bych se udělat co nejvíce času.Třeba na socialních sítích dokážu trávit až 10H, Bohužel na minecraftu to bude horší tam odhaduji  kolem 3Hodin pouze, samozřejmě budu se snažit udělat čas jak jen budu moct. 

 

 

 

Souhlasíte s podmínkami pro přijetí do týmu?
Ano, s podmínkami pro přijetí do týmu souhlasím, podmínky jsem si pořádně nastudoval.

 

 

Něco, co byste nám chtěli ještě sdělit? (Buildeři mohou zaslat screenshoty staveb)
Ano, Tohle je můj první pokus o to se dostat do AdminTeamu jako moderátor, budu rád když budete brát ohledy na to kolikrát jsem byl trestaný.Trestný rejstřík mám za mě hodně v pořádku o proti jiným, Dostal jsem pouze 3 Mute, a z toho byli 2 za spam ( 3 zprávy ) a jeden který byl za vulgaritu, Bany jsem zatím žádný nedostal, jelikož vím že porušovatpravidla se nevyplatí, protože v budoucnu bych toho dost litoval. Z mých mute.. jsem si vědom že 3 mute je podle někoho hodně a já si to uvědomuji, ale jsem taky jen člověk a chybovat je lidské. Jen přece 2 mutese odehráli před více jak rokem a můžu klidně říct, že jsem se fakt poučil, bohužel nedávno jsem dostal mute za spam v msg (3 zprávy) asi k tomu moc nemám co říct jen, že mě to mrzí neovládal jsem svojínedočkavost, jelikož mě hráč ignoroval a já se neovládl a po páté co jsem mu psal, tak jsem mu napsal 3 zprávy stejné. Přestože jsem byl 3 trestaný v podobě mute, budu rád když budete brát ohledy na můj malý trestný rejstřík který není tak moc vážný, Děkuji moc že jsem si mohl zkusit nábor na moderátora, děkuji za váš investovaný čas l přečtení mé žádosti o místo v AdminTeamu, přeju vám hezký den.

s pozdravem Danteo_

x 8
Spoiler
.

Nejlepší je, neslibovat ,ale konat

Před 1 rokem