Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Bug na discordu a giftcard
Článek napsal myspike

Platforma: Discord

Chyba: náhodný kick z discord serveru a nejde se přihlasit zpět.

Smazal se mi trenend z discordu a nepustí mě to zpět. když jsem šel na stránky discordu, tak mi to prostě napsalo,nepodařilo se připojit. Zároveň je konec měsíce a já jsem top 5. v hůasování za měsíc. Nevím, jestli je to společné s discordem, ale rád bych věděl v jákém stavu, nebo kam a kdy dostanu giftcard a tokeny. Mám aktivní ban, který skončí až 6.12. Byl bych rád, kdybych se zase mohl připojit na discord server a mohl bych tyto žádosti dávat na ticket. Zároveň bych chtěl dostat, co mi náleží. Očekávám, že tahle žádost nebude vyřešená hned, ale prosím, aby toto bylo vyřešené co nejdříve. 

Jak chybu replikovat: Spravit, abych se opět mohlpřipojit na discord a abych dostal co mi náleží (Giftcard a tokeny). 

Díky - myspike

Před 1 rokem

Možná máte ban

Před 1 rokem

hmm... Kdybych měl ban... Důvod? Na discordu jsem skoro nepsal, možná jsem napsal tak "Ahoj" ale to je vše. Jednou jsem si udělal ticket ale ten už je tak měsíc vyřešený, prostě jsem zapl discord a trenend byl uplně fuč ze seznamu serveru. Ban to opravdu nemůže být, jedině omylem/neprávem.

 

Před 1 rokem

A ještě mi ten server zmizel, dřív než jsem dostal ban na serveru, takže si myslím, že to s tím také nemá nic společného.

Před 1 rokem