Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno /ah
Článek napsal Ja_tu_nejsem

Dobrý den,

před pár dny mi z shopu zmizely věci a dva dny na to se to stalo opět. Tyto zmizené věci mi nebyly navráceny ani jsem je nenašel ve vyrušených a ani mi jejich cena nepřibyla na účet. Prosil bych tedy a jejich navrácení. Jednalo se o 5 VoteKey, 12 ig spawneru, lucky boty s očarováním 10, 9 vindi spawneru a jenda voidchest. 

Děkuji za přečtení a vyřízení.

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Zdravím, umiestnite niekam truhlu, a zašlete nám souradnice prosím.

Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 5 lety

Souřadnice truhly jsou -18613   77   17159

Před 5 lety

Zdravím, po prešetrení celej situácie okolo vás, hráča PankoLordik a hráča Misa_Pvp vám nevrátíme veci, kedže vám všetkým trom hráčom záhadne mizne majetok z /ah, opakovane vo veľkej hodnote.

Kedže hráte spoločne, máte spoločnú resku, podávate podobné žiadosti ohľadom ztrát, a taktiež PankoLordik a Misa_Pvp hrajú z rovnakej IP adresy. Ďakujem za pochopenie.

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Zdravím,

na resce hrajeme 4. Já, PankoLordik (spolužák ze střední), Misa_PvP (jeho bratr), VLAK_SD (jeho spolužák ze základky). Já moc často nehraji a ani toho moc nevlastním,  připojil jsem se až když to měl kamoš rozjeté. Věci které jsem prodával byly jeho. Nevím kde tohle vše získal, ale já se o hodnotu těch věcí nezajímám. Vím jen, že mi tvrdil, že ze začátku si našel nějakého bohatého kamaráda co ho seznámil s dalšími bohatšími přátely a že mu ze záčátku dost finančně pomohli. Zároveň mu prý čas od času dávají různé spawnery atd. U nás na resce to chodí tak, že on se stará o finance a nákup a ostaní spíše stavějí a prodávají co on chce a za kolik to chce. Takže pokud chcete více info, napište PankoLordikovi. Já jen prodával co on chtěl. Nedávno se mi ozval, že mu zmizely věci ze shopu ať se připojím a taky si ho zkontroluji, poté co jsem mu sdělil, že ty věci taktéž nemám tak mě poslal sem na fórum ať to zde napíšu. To je asi vše co bych vám mohl na to z mé strany říct. 

Před 5 lety

Doložte teda dôkazy prosím.

Před 5 lety

Mohu se zeptat jaké důkazy mám doložit? Nebo jaký styl důkazu si představujete? 

Před 5 lety

Pod pojmom dôkaz rozumiem screenshot alebo video, poprípadne log, kde je jasne vidieť čo ste predávali.

Před 5 lety

Já si obvykle, jako většina ostatních, nefotím, ani nenatáčím minecraft, když ho hraji. Typem důkazu, který tady žádáte nedisponuji. 

Před 5 lety

Bohužial si budete musieť aspoň vyfotiť svoje predávané predmety v /ah, aspoň dovtedy, kým sa problém s aukciami nevyrieši.

Před 5 lety