Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Anarchy
Článek napsal Alpha

Zdravím,

Mám dotaz, proč máte na "anarchy serveru" pravidla.. určitě víte co anarchy znamená, tak mít tam pravidla je úplná blbost, potom ten server nemůžete nazívat anarchy. Jakmile dáte na anarchii pravidla, není to anarchie.. chápu že nechcete porušovat nějaké zákony EU atd.. ale když se podíváte na 2b2t.. mají tam nějaká pravidla? Ne nemají, žádné zákony neporušují prostě nic.

Také vypnout /tpa je to zbytečnost.. hráči na anarchy by si měly stačit s /msg a normalním chatem, /tpa je zbytečnost.
Také přidat anticheat kterej bude blokovat fly hack.. kvůli tomuhle vám může ten anarchy server lagovat dost lidí.. já sám mám fly hack se kterým uletím cca 150 bloků/s..

Prosím.. dejte ty pitomá pravidla pryč jsou opravdu k ničemu.

S pozdravem,
SpI3kyy

čégo

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím, zákony sa musia dodržiavať, pretože by z toho vznikli nemalé problémy, tie ostatné pravidlá ohľadom chatu sú normálne, aby sa zabránilo sexuálnemu správaniu alebo uráženiu, kedže asi väčšina komunity ešte nie je dospelá.

Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 4 lety

s vykonem serveru to tak nepujde a neni to tady jak na 2b... ze tu je 300lidi

Před 4 lety

ale za to si muzete sami, ze tu mate deti kdyz si cpete detsky youtubery na server tak se nedivte

f

[21:38:16] [main/INFO]: [CHAT] expl0zive: senator je tlustá píča!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Před 4 lety

presne tak proc delate anarchy kdyz ani nevite co to je? hmm?

Před 4 lety

Vieme že na anarchy nepatria pravidlá, ale zákony sa dodržiavať musia, týmto uzamykám príspevok aby sme obišli zbytočné konflikty, nedorozumenia.

Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 4 lety