Client: Minecraft OptiFine 1.18.2
Platforma: Trenend Housing
Popis chyby: viz. Obr. 1
Replikace chyby: Kliknutím na Housing NPC
Důkaz: Obr. 1: https://ctrlv.sk/sW8e
NEMÁM DISCORD!
Client: Minecraft OptiFine 1.18.2
Platforma: Trenend Housing
Popis chyby: viz. Obr. 1
Replikace chyby: Kliknutím na Housing NPC
Důkaz: Obr. 1: https://ctrlv.sk/sW8e
NEMÁM DISCORD!
TOHLE JE ZLÝ! TOHLE JE DOST ZLÝ!
Server Housing už nebude (možná) nikdy zapnutej, protože nějakej hráč přetížil server tak, že z 16 MB paměti se využívá skoro 0,5 GB! Už jsem informoval i KubinoSK na Discordu, ale jeden BOT mi odepsal!
Tvá zpráva byla zablokována z důvodu nedostatečných permisí! Jestli si myslíš, že šlo o chybu, prosím, napiš nám na fórum: (nechci ban za reklamu).
Přesně proto už nemám Discord. No, ale zpět k tématu. Doufám, že to Admin Team opraví čím dřív. Jestli se tak nestane, tak můžete změnit max. počet hráču z 1000 na takových 100 nebo 150, protože asi 80% všech hráčů hrají Housing, a po odstranění Housingu se už asi 400 hráčů odhlásilo ze serveru a na fórum bylo podáno asi (a teď se radši posaďte, prosím) sedmdesát žádostí o unregister za JEDEN JEDINÝ DEN! Prostě, abych to shrnul, žádný Housing = žádní hráči. Žádní hráči = mrtvý server!
Děkuju za pochopení, snad to vyřešíte.
S pozdravem
-Martinusko
AŤ ŽIJOU DOBŘÍ HACKEŘI!
Hráč MasazniStolek se (nevím jak) naboural do CONSOLE na Housing, odstranil problémy. a je to! Housing zas funguje tak, jak má! Ach, co bychom bez vás dělali, dobří hackeři! Děkujeme moc!
XDD
AqaLexor
Co ti je na tom tak vtipnýho?! Nebýt toho hackera, nikdo by neměl svou parcelu zpátky. Buď mu raději vděčný, že to opravil. Dostal 799 Tokenu jako dárek a rank Elite na 30d, a vsadím se, že ty a všichni ostatní byste na to jen řekli: Nechte to na adminy a A-Team, ten ví, jak na to. Přitom každý ví, že A-Team je aktivní na serveru asi jednou nebo dvakrát za měsíc. A já jediný jsem se alespoň snažil to opravit, natož ty bys to neopravil ani za jeden rok na Neptunu (vědecká vsuvka: je to kolem 400 pozemních let)! Snad si to pochopil dobře, nechci tě tímhle nijak urazit, jen si, prosím, uvědom, že Housing byl ve velkém nebezpečí, a bez toho hackera by oprava trvala místo 15 minut několik dní. Děkuju za pochopení! Přeju skvělý den :)
Nebylo to myšleno ve špatném slovasmyslu.
placate uplne hovadiny, dekujeme