Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Možná korupce celé Housing složky
Článek napsal WonderWorld

Client: Minecraft OptiFine 1.18.2

Platforma: Trenend Housing

Popis chyby: viz. Obr. 1

Replikace chyby: Kliknutím na Housing NPC

Důkaz: Obr. 1: https://ctrlv.sk/sW8e

NEMÁM DISCORD!

Před 2 lety

TOHLE JE ZLÝ! TOHLE JE DOST ZLÝ!

Server Housing už nebude (možná) nikdy zapnutej, protože nějakej hráč přetížil server tak, že z 16 MB paměti se využívá skoro 0,5 GB! Už jsem informoval i KubinoSK na Discordu, ale jeden BOT mi odepsal!

Tvá zpráva byla zablokována z důvodu nedostatečných permisí! Jestli si myslíš, že šlo o chybu, prosím, napiš nám na fórum: (nechci ban za reklamu).

Přesně proto už nemám Discord. No, ale zpět k tématu. Doufám, že to Admin Team opraví čím dřív. Jestli se tak nestane, tak můžete změnit max. počet hráču z 1000 na takových 100 nebo 150, protože asi 80% všech hráčů hrají Housing, a po odstranění Housingu se už asi 400 hráčů odhlásilo ze serveru a na fórum bylo podáno asi (a teď se radši posaďte, prosím) sedmdesát žádostí o unregister za JEDEN JEDINÝ DEN! Prostě, abych to shrnul, žádný Housing = žádní hráči. Žádní hráči = mrtvý server!

Děkuju za pochopení, snad to vyřešíte.

S pozdravem

-Martinusko

Před 2 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

AŤ ŽIJOU DOBŘÍ HACKEŘI!

Hráč MasazniStolek se (nevím jak) naboural do CONSOLE na Housing, odstranil problémy. a je to! Housing zas funguje tak, jak má! Ach, co bychom bez vás dělali, dobří hackeři! Děkujeme moc!

x 1
Před 2 lety

XDD

AqaLexor 

Před 2 lety

Co ti je na tom tak vtipnýho?! Nebýt toho hackera, nikdo by neměl svou parcelu zpátky. Buď mu raději vděčný, že to opravil. Dostal 799 Tokenu jako dárek a rank Elite na 30d, a vsadím se, že ty a všichni ostatní byste na to jen řekli: Nechte to na adminy a A-Team, ten ví, jak na to. Přitom každý ví, že A-Team je aktivní na serveru asi jednou nebo dvakrát za měsíc. A já jediný jsem se alespoň snažil to opravit, natož ty bys to neopravil ani za jeden rok na Neptunu (vědecká vsuvka: je to kolem 400 pozemních let)! Snad si to pochopil dobře, nechci tě tímhle nijak urazit, jen si, prosím, uvědom, že Housing byl ve velkém nebezpečí, a bez toho hackera by oprava trvala místo 15 minut několik dní. Děkuju za pochopení! Přeju skvělý den :)

Nebylo to myšleno ve špatném slovasmyslu.

placate uplne hovadiny, dekujeme

Před 2 lety