Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno ...
Článek napsal kmethex

*pridal bych CD na rtp a back...ted jde spamem commandu zalagovat/shodit server

*upravil/smazal barevne doplnky/max zjednodusil bych automessage,aby co nejmene obtezoval hrace a pritom zachovaval smysluplnost/obsah zobrazovanych zprav

BTW : v postu na na pridani night vision...moc nechapu proc pridavat plug,kdyz jsou potky v defaultu  a itemy ve SF primo na NV...naopak bych sel cestou co nejmene plugu=hladkej chod serveru

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Zdravím,

tak k prvnímu bodu, rtp cooldown má, a back nemá šanci nijak zalagovat server, možná se ti to zdálo, jelikož poslední dva dny shazoval bývalý admin server setováním railů.

S tím druhým bodem souhlasím, chtěla jsem to vyzkoušet, jak tady tyto kombinace barev a intervaly automessagů sednou hráčům, takže děkuji za zpětnou vazbu a určitě na tom ještě zapracuju!

Ten night vision byl přidán z důvodu zjednodušení pro admin tým a jako bonus pro Legend hráče, aby nemuseli nosit například NV helmy ze SF, nebo pořád dávat elíky. Takhle jim stačí napsat pouze /nv a mají to napořád.

Snad jsem odpověděla srozumitelně a jednoznačně, ale kdyby byl nějaký nápad, popř. jsi něčemu nerozuměl, tak mi napiš na discord nebo sem na fórum.

scaryluca17

Před 5 lety