Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Potřebuji vědět port serveru Trenend pro Bedrock Edici
Článek napsal WonderWorld

Může mi někdo, prosím, říct port serveru Trenend na Bedrock edici MC? První, kdo mi to řekne a bude to správně, vyhrává rank Legend na mé parcele. Ne vážně, nekecám! No, však potom uvidíte! Níže pro jistotu vpíšu i pár pravidel a informaček, aby jste byly "v obrazu".

Parcela hráče: Martinusko_3

Ten, kdo mi pošle správný port serveru, toho si pozvu na parcelu a dám mu rank Legend!

Musíte mi ale předtím říct váš server nickname, jinak nebudu vědět, kdo jste!

Posílat porty můžete kdykoliv, ale nejlepší to bude co nejrychleji!

Přeju hezký den, ahojky vám všem!

Psst... pokuď ses dostal až sem, tak mám pro tebe tajnou zprávu! Za pár dní je zase škola, a tak uvažuji nad tím: Proč neudělat takový Back to School event o rank Elite na parcele na 180 dní, neboli 6 měsíců (celkem hodně)! Tak snad se vám bude ve škole dařit a přeju všem pěkný start do šk. roku 2022/2023!

Před 2 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

cscs, je to pe.trenend.eu 

Před 2 lety

IP adresu vím, ale PORT neznám

Trenend NEMÁ specifický port pro Bedrock - takže 

port je klasicky 19132. - Aqalexor 

AqaLexor 

No to jo, ale když to tam napíšu, tak mi vyskočí okýnko: Nesprávný port serveru!

Před 2 lety

No teď ti to nemůže fungovat protože neupdatovali Geyser na nejnovější verzi ale port se rozhodně nemění ten tam jiný nezadáváš | 19.8 - Geyser updatován ovšem po připojení to hlasí "connection closed" | pravděpodobně špatně nakonfigurovaná složka config.yml takže chyba je stále na straně serveru.

AqaLexor 

Zkoušel jsem se napojit i bez portu, ale vyskočilo mi: Musíš zadat port serveru!

Takže se asi přes Bedrock nedá připojit! No super :(

Před 2 lety

doslova ti Aqalexor napsal, proc ti to nejde a ty mas depky, rip :(

Před 2 lety

Takže Admin Team asi nikdy plně nespustí Trenend na Bedrocku. Super práce admini. (nic proti vám, jen mě se*e, že máte na domovské stránce napsanou IP adresu TE na Bedrock, ale není k tomu port, který by se dal použít, takže ta IP adresa tam je napsaná zbytečně)