Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

problém s připojením
Článek napsal Richard_2482

nemohu se připojit na server a potřeboval bych pomoct na discordu u vás mi dali nepravem mute a pak ban nemám jak to řesit děkuji.

Před 2 lety

Na server se nejde připojit skoro nikomu. Předpokládám že na discordu jsi dostal mute neboli pauzu právem, pokud si myslíš že ne, může si stěžovat na discordu. Ban jsi dostal právem, neboť jsi obcházel pauzu na Discordu za jiný účet. 

Před 2 lety

šel jsem na jinej účet za důvodem bezvýznamného udělení mute nikde v pravidlech není napsano že je zakázáno na discordu pingovat členy at tím pádem jsem nic neporušil řekl jsem jim to rezpektive rejza tomu jsem to řekl a poté jsem dostal ban jak na jednom tak na druhém.

žádám tim padem tu druhou vec unban, jelikož byl právem/neprávem šel jsem se pouze obhájit že jsem nic neporušil

Před 2 lety

Ban jsi dostal právem, i kdyby pauza byla neprávem, řešení není jít na jiný účet a začít to řešit, ale napsat si na forum, to už je tvoje blbost s tím druhým účtem, takže ban je právem. 

Před 2 lety

tak si trhni kreténe, a ostatní z AT jsou zase čuráci že místo toho aby odpovfěděli tak ignorujou a to že ostatní hráči se na discordu do mě navažují je v pořádku že.
jděte všichni do prdele celej AT jste čuráci ty vole místo toho aby jste to vyřešili tak na to serete

Před 2 lety

myslel jsem si jakej jste super server ale mílil jsem se jste jen banda kokotů co na to vše sere

Před 2 lety

mýlil*
ja nemuzu nic resit a nechapu proc jsi hned vulgarni kdyz sis ani na forum nenapsal, a jestli jsi cetl pravidla, tak vis, ze v pravidlech je napsano, ze unbany a unmuty se daji resit jen na forum, napsal sis na forum ? ne, tak nechapu proc mi nadavas a to same AT, AT ma i svuj zivot a nema cas resit jen forum porad dokola a preju ti krasny ban i na forum za to, co jsi napsal :)

Před 2 lety

na server k vám se nikdy nevrátím jelikož jsou tam samí kokoti a ano napsal jsem si na forum přečti si znovu první přízpěvek debile
A AT ať se klidně všichni navzájem opíchají

Před 2 lety

tohle neni spravna sekce k tomu, aby sis zazadal o unban nebo unmute, to ze jsi negramot a nedokazes rozeznat sekce kam si mas o co napsat, neni moje blbost, takze preju ti krasny den a uzij si ban na discordu a forum :)

Před 2 lety

nazdar kreténi už se tu neukážu píčusové

Před 2 lety