takže nevim kam to napsat ale hrač Chudin mi zničil terén okolo mé resky ale to je vyřešné ale ne pořád opravené ale nic takže cačnem
Chudin psal toto:Plechozroutek mě Neustále nabádal aby jsem se na něj teleportoval: není pravda chtěl jsem na něj dát tpa aby jsem skusil esi je to scammer protože jsem v chatu viděl to že je to scammer. takže dal co psal:následně mě mohl zabít tím způsobem že mě teleportoval na warp pvp (je to možné díky bugu). Tomuto hráči se mě málem podařilo zabít .takže ani se mi mu nepodařilo zabít tim mím mečíkem (nic mu to neubralo) ale zabíjel jsem ho při pranění okolí před griefem to mu nic neubralo a pak si tam udelal resku takže jsem nic nemohl udelat jen nahlasit takže dál co psal:teleportoval jsem se na jeho res kde jsem následně zapálil spoustu stromů a položil ten obsidian .takže fake info protože si se namě teleportoval ne namou res ale tamto dál se tema stromama a obsidianem je pravda takže dál : Vím že moje akce byly zcela zbytečné a proto se omlouvám za svoje činy a žádám o unban. Kdybych dostal unban obsidian bych zničil a pomohl mu opravit okolí jeho res. Děkuji za přečtení -Chudin . takže ty akce ano byli zbytečné. obsidián ničit nemusí ale budu rad za obnovení okolí a když okolí ne tak aspon zníčení toho obsidianu ted nic nemuužu delat protože tam má res ale doufám že se neaky a-t člen obeví a zniči tam ten obsidian děkuji, Michal