Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Chyba pri pripojení na server
Článek napsal filipees

Mám verzi:1.12 optifine

Místo:Připojování k serveru

Popis chyby:Když dám připojit k serveru tak mi to napíše:Kicked whilst connecting to auth2:[LP] A database error occurred whilst loading permissions data. Please try again later.

Replika: Jde jen umě znovu reconnect

Toto se mi už stalo podruhé a vždy je to na na celý den než se můžu znova připojit.

Odkaz na obrázek : https://ctrlv.sk/ERnI

Před 2 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

to se děje všem 

Před 2 lety

Dobrý den,

Admin Team něco dělá na serveru (nová aktualizace) a nedaří se jim to. Prosím, mějte chviličku strpení, někdy to půjde!

Před 2 lety

Hmmmm, zajímavé. To musela být aktualizace i včera :D

Před 2 lety

Prostě Trenend už není to co to bývalo :( Poslední dobou se podobné věci dějí každou chvíli. Nechci spekulovat, ale myslím, že Trenend jde ke dnu od té doby, co odešel z A-Teamu ZorTik. Stačí se podívat na počet hráčů. Dřív jich bylo úplně běžně kolem 700-800, dnes jich je max. 200-300. To samé se dá říct o počtu miniher. Myslím si, že je pouze otázkou času, kdy Trenend skončí.

Před 2 lety

Minihry  ? ktoré boli samej bug ? 
- Trošku si zaspal.. zortik už nejaky rok neni majitel.

- počet hráčov ? žeby eventy,reklama bola ? 

- Stači si dať studenu sprchu, pekný deň

Papaj ryžu budeš mocný/a
Bez ryže proste život neexistuje
Před 2 lety

V minulosti jsem měl MC server, a ne, nebyl přes Aternos, takže vím, že bugy se dají řešit i jinak, než zařazením postižených miniher do sekce "Nepodporované servery" jako ve vašem případě :) Dále, to že jsem napsal, že Trenend jde ke dnu od té doby, co tam není ZorTik, neznamená, že jsem například jeho odchod z A-Teamu zaznamenal před pár dny. Spíš jsem tím myslel, že by se A-Team mohl nad svou prací zamyslet, a konečně s tím něco udělat. Všechny velké MC servery na české a slovenské scéně, které nebudu jmenovat, abych nedostal ban za reklamu, fungují bez problémů. Proč má tedy problémy pouze Trenend? :)

Před 2 lety

Dobrá otázka, těžká odpověď!

Před 2 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety