Nick: WALOR_NeiqeroN
Kým byl trest udělen: Azrealix
Platforma: Minecraft Oasis
Uvedený důvod trestu: Zneužití multiacc
Vaše vyjádření/vysvětlení situace: (Uveďte, z jakého důvodu žádáte o prominutí trestu).
Zdravím milý A-Team ,jelikož na Trenendu hraju delší dobu a byl jsem seznámen s pravidly co se smí a nesmí ,tak určitě vím že je zakázané vlastnit více jak jeden účet na Trenend serveru.Toho jsem si vědom a vím ,že jsem se toho nedopustil.Proto bych si chtěl požádat o Unban ,který jsem dostal neprávem.
1.K tomu bych chtěl říct, že z toho důkazního materiálu bych řekl ,že to máte docela špatně "pošéfené" protože to ,že prodám celou Farmu i se SP nějakému hráčovi neznamená ,že je to moje farma a že tím podle "Vás" využívám nějaký další účet.Proto mi to přišlo divné a vim, že máte docela v tomhle nepravdu.
2. Za druhé bych řekl ,že pokud ten druhý hráč,který afkoval na své farmě neodpovídá tak je zřejmé ,že je afk a že je asi pryč od PC, protože bylo vidět že ani nereagoval na chat a ani to že mu psal Moderátor.A to ,že hráč neodpovídal není moje chyba.
3.I když se podíváte přes nějaký ten A-team mod ,kde vidíte za jaký účet se kdo připojil tak jsem si vědom ,že u mě nenaleznete žádný druhý účet kromě WapeX_ za který jsem hrál dříve a nějaký ten měsíc jsem na něj ani nevlezl.
4.V dalším bodě bych řekl ,že tento ban jsem dostal a byl jsem obviněn neprávem a proto bych si chtěl touhle žádostí zažádat o Unban.
WALOR_NeiqeroN a přeji krásný zbytek dne.