Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Nápady > Drogy, odměny za hlasování, hlavy, eventy, warpy..
Článek napsal Vitek111

Čauko, 

Hraji tu tepre pár dní, ale napadli mně nějaké věci které by se na survival oasis server mohli přidat. 

První věc jsou "drogy" mohli by to být itemy které vám budou dávat nějaký určitý efekty. Jednalo by se o upravený item který by hráči získávali kupříkladu jako odměnu za hlasovaní, výhru v eventech a nebo koupili jako "set" položku tu na forku za peníze. Drogy vám budou dávat na delší dobu nějaké efekty, záleží jaká droga to vyloženě bude. Pervitin (kladané efekty, ale během 5 min ti to bude pomalu například ubírat HP dokud nepoužiješ znovu kvůli závislosti atp... dále npř Koks, Marihuana a tak dále, zkrátka každá droga bude mít své klady a zápory. Drogy jsou dle mého jedna z dalších věcí se kterou by hráči mohli na serveru obchodovat.

Druhá věc jsou odměny za hlasování. Napadl mně následující systém (logicky by se mohl upravit ale aby jste jakžtakž pochopili jak by to vypadalo)

10 Hlasu - 30x diamant, 15x emerald

15 Hlasu - 100 000$

20 Hlasu - (nějaké hlavy)

30 Hlasu - (nějaký block)

40 Hlasu - (Nějaký kit VIP hráče, respektivě lepší předměty)

50 Hlasu - 16x Zlate enchant jablko

100 Hlasu - 300 000$

200 Hlasu - Spawner

300 Hlasu - VIP na měsíc

500 Hlasu - VIP navždy

1000 Hlasu - 1 000 000$

Chápeme se... Osobně si myslím že by toto mohl být způsob který by hráče motivoval k tomu aby hlasovali. Jasný... dostavají VOTE KEY za každý hlas, ale více odměn znamená že ty hlasy hráči budou dávat častěji protože npř chtějí to blbé VIP zadarmo, ano VIP ale za npř 700 hlasu, a když to dá každý? ze 100 lidí co denně hrají? myslím si že se podobný systém odměn vyplatí.

Třetí věc je nějaký nový command který by fungoval následovně... Dám příklad /info a klikneš na nějaký block postavený hráčem a v chatu se ti zobrazí komu ta daná věc patří. Skvělá věc jak kupříkladu poznat griefera.

Čtvrtá věc jsou hlavy... Přijde mi neskutečně zbytečné prodávat hlavy za jednotnou cenu. Hlavy lze skvěle využít v ekonomice na serveru. Dám příklad, proč by nešlo jednoduše nastavit to že za každý kill vám z hráče padne hlava? Následně si hráči budou s hlavy obchodovat atp. Každá hlava bude mít svojí vlastní cenu jelikož každý má jiný skin a je jinak hezčí a vzácnější... Jako odměny by npř mohli být nějaké "limitované edice" jak npř hlavy YT (ment,gejmr,newia atp) které by se mohli npř kupovat i tu na webu ve storu. Přijde mi to mnohem lepší než aby doslova každa hlava měla stejnou cenu.

Pátá věc jsou eventy... Osobně si myslím když je každý den na serveru (survival) přes 80-100 lidí že by ty hráče chtělo trochu zabavit. Proč by jednou za čas nemohl nějaký admin uspořádat event (vytvořil by warp, hráči by se teleportovali, mod by to zahájil, 3 výherci, 3 odměny... hráči by byli spokojení protože by je to logicky bavilo a o to všem jde)... Odměny by fungovali kupříkladu tak že by se vytvořila místnost kde by bylo npř 8 "odměn" například... Fly perk, spawner, money atp zkrátka jedna věc která lze využít v ekonomice na serveru. Eventu může být nespočet. Barvičky,parkour,bludiště,ano/ne,ruleta,speed run atp. Jednou měsíčně by se kupříkladu mohl udělat gladiátorský event, fungovalo by to tak že by se hráči teleportovali do kolosea (který by se postavilo) byla by tam chestka kde si všichni hráči budou muset vzít stejné věci a následně proti sobě bojovat, všichni by měli stejné podmínky... Z 80 hráčů by vyhrál jen jeden.. Opět skvělá věc jak zabavit hráče.

Šestá a zároveň poslední věc jsou warpy... Jak jsem již psal, hraji tu teprve pár dní takže netuším jak to tu bylo v minulosti s warpy. Jak jsem tak zaznamenal na serveru hráči se musí teleportovat přes residence jestliže se chtějí dostat k hráčovy do shopu, xp farmy atp. Osobně si myslím že by bylo dobré přidat například pro VIP hráče (což je v tomto případě npř Immortal/legenda) možnost si založit vlastní warp (max 3x) Nemyslím si že by na serveru vadilo kdyby ve warp listu bylo místo 6 warpu třeba 30 hráčských. Bylo by to mnohem přehlednější (teleporty) než aby každou chvíli někdo spamoval svoji residenci.

Je mi jasné že některé z těchto nápadů nebude možné provést a nebo že vám přijdou jako blbost, ale napadlo mně to a osobně si myslím že je to supr způsob jak zpříjemnit hru všem hráčum. 

x 3
Před 1 rokem

Až na drogy OK.

x 2
Před 1 rokem

Dobrý den, nic jako "drogy" se rozhodne přidávat nebude. Určitě jste četl pravidla serveru, takže určitě víte co říká pravidlo Paragraf 1 - Pravidlo 2: Je jakýmkoliv způsobem zakázáno porušovat zákony ČR a SR.

x 1 x 3

Užívej si TrenEnd. Rád jsem pomohl ať už jste žádal o cokoliv.

Wink Tails GIF - Wink Tails - Discover & Share GIFs

Před 1 rokem
Creituber:

Dobrý den, nic jako "drogy" se rozhodne přidávat nebude. Určitě jste četl pravidla serveru, takže určitě víte co říká pravidlo Paragraf 1 - Pravidlo 2: Je jakýmkoliv způsobem zakázáno porušovat zákony ČR a SR.

Hrotič!

x 3

Time doesn't heal anything, it just teaches us how to live with pain.

 

Před 1 rokem

Každopádně v sf je magic sugar. 

Time doesn't heal anything, it just teaches us how to live with pain.

 

Před 1 rokem

zlegalizujte v cr a sk drogy krom heroinu

Před 1 rokem

podle mne i herak se da 

 

Mám rád žvejky .. A taktéž Kebap 

Perma Banned Wan Kterej je na TE zabanovanej už 2 roky se porad této komunity drží

 

 

Před 1 rokem

Proč by na trenendu měli dávat drogy 

Užívej si TRENEND

Před 1 rokem

jako i herak se da ale predstav si ty 15yo co si pichaj heroin do zil yk

 

Před 1 rokemNaposledy opraveno: Před 1 rokem

jako jo ale seber si kdyz dovrsis toho veku ze 80-90 let tak ti v nemocnici drogy budou muset dávat jenom abys prezil a tak ci tak zustanes zavislej na nejakejch lecich takze kazdej v zivote vlastne skoncime jak fetky 

Mám rád žvejky .. A taktéž Kebap 

Perma Banned Wan Kterej je na TE zabanovanej už 2 roky se porad této komunity drží

 

 

Před 1 rokem