Nick:Flarry
Kým byl trest udělen: Creituber
Platforma: Minecraft server
Uvedený důvod trestu:Obchodování s IRL penězi
Vaše vyjádření/vysvětlení situace:Dobrý den již před třemi týdny jsem si udělal žádost o unban který byl podle mě neprávem an vím že jsem to pravidlo porušil ale porušil jsem to úplnou sarkastickou blbostí kterou jsem zcela vážně nemyslel a ani jsem nevěděl že za tohle můžu dostat ban, nevím jak jsem narušil server nějakou blbostí která nebyla myšlená vážně, jsou tu lidi co dosttanou ban za vážné narušení serveru jako například flood atd. v podobě týdnů či měsíců a já za tohle dostanu permu s penězmi jsem v žádném případě obchodoat nechtěl a natož i kdyby tak bych rád věděl jak bych to domluvil v chatu. v chatu jsme dělali soutěže kdo pošle například 10k dostane 30k tak 1 týpek napsal kdo pošle 50K dostane 110Kč já si myslel že to je 110K tak jsem mu poslal 50K a přišel o ně tak jsem ze srandy napsal něco podobného: kdo mi pošle 10k dostane 25kč xd a týpek si to screennul a poslal někomu z ateamu pak jsem si toho 11.5. večere všiml že mám perm a tak jsem napsal na fórum žádost o unban.
Chci si na Trenendu někdy ještě zahrát a nechci přijít o můj celej čas co jsem tam hrál a vůbec o můj rank který už mám 2 roky tak bych byl rád kdyby se s tímhle dalo aspoň něco dělat protože vážně nechci přijít o všechno na tomhle serveru děkuji i když to nevýjde.