Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

hráč: Trospy18
Článek napsal foxyfox

dobrý den. muj nick v minecraftu je foxyfox a píšu tenhle článek abych řekl něco duležitého o hráči Trospy18. Trospy18 (nemyslím toho youtubera)

má na vašem serveru rank elite. často chodí na mod housing a právě na housingu mi něco provedl. abych to popsal do podrobna tak... byl pátek 19.5 a bylo něco okolo 22 hodin. já stavěl parkour pod mojí parcelou a tu náhle se připojil Trospy18 který má u mě normálně přístup ke stavění/ničení. já protože jsem stavěl pod parcelou tak jsem o ničem netušil a měl jsem zvuky vyplé. normálně se semnou bavil a po pár minutách se zase odpojil. já pokračoval ve stavbě a když jsem to už měl hotový šel jsem se podívat spátky na hlavní část parcely (tam kde bývá spawn) a všiml jsem si že jsou tam 4 ender dragoni. nehýbali se, ale když jsem je chtěl zabít začali lítat a moji parcelu ničit kromě bedrocku. po nějáké chvíli jsem přišel na to jak se jich zbavit a to tak že když byli v regionu kde fungoval reset parcely tak stačilo zmáčknout v hlavním menu reset a parcela se resetla i s draky. zbýval poslední drak a když už jsem byl připravenej se zbavit i jeho tak mě to od serveru odpojilo a na obrazovce jsem měl napsáno parcela odpojena. a od té doby mi nefunguje parcela vůbec zapnout. tímto chci upozornit na hráče Trospy18 a také na v uvozovkách bug díky kterému mi nejde zapnout parcela. tenhle článek píšu dne 22.5.2022 doufám že mi pošlete nějákou zpětnou vazbu.

x 2
Před 2 lety

RIP

x 1

S přáním hezkého dne, Fastyy❤️

Před 2 lety

x 2 x 1
Před 2 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety