Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Housing Scam
Článek napsal WonderWorld

Předem se omlouvám, že to píšu právě sem. Jinde se to bohužel nehodilo. Snad tato žádost nebude zamítnuta. 😐

==Žádost o delete Housing Plotu==

Byl krásný březnový den, konkrétně 20. 3. 2022. Seděl sem jen tak u počítače a hrál Housing. Na svojí parcele jsem měl víc jak 700 hlasů (717). Hrál sem si tam, stavél parkour, no najednou vidím: siska429 hop from the lobby. Ze začátku jsem si myslel, že jde o normálního hráče, no pak se stalo něco, co by se stát nikdy nemělo...

siska429 mě požádala, ať otevřu tohle (dala mi do inventáře nějaký zelený Shulker Box, kde byly hlavy). Název byl HlavyOfYouTubers. Znělo to dost lákavě, tak sem na to klikl, a najednou: [Proxy] Lost connection to server. Tady máte i obrázek.

Obrázek 1

Spočátku jsem si myslel, že to je nějaký bug, no to samé se stalo i podruhé, i potřetí, jednoduše, pořád dokola furt ten stejný error. Psal jsem kdekoliv se dalo, no nikod se neozýval. Prosím, přinejmenším mi zresetujte inventář na parcele (pokud to pujde), jestli ani to nepomůže, tak já nevím. Vymažte mi celý Housing. Jen, ať tam mám přístup přes účet Martinusko.

Posílám i video jak se tam přihlašuji atd.

Děkuji a splňte to co nejrychleji!

S pozdravem

Martinusko, věrný hráč Trenendu

Nevím, jestli se ten obrázek a video nakopírovali správně. Může to sekat nebo se to nezobrazí vůbec.

Před 2 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

Dobrý den,

vytvořte ticket na discordu.

x 1

Před 2 lety