Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Unban
Článek napsal patricieek

Nick:Flarry

Kým byl trest udělen: Creituber

Platforma: Minecraft server

Uvedený důvod trestu:Obchodování s IRL penězi

Vaše vyjádření/vysvětlení situace:v chatu jsme dělali soutěže kdo pošle například 10k dostane 30k tak 1 týpek napsal kdo pošle 50K dostane 110Kč já si myslel že to je 110K tak jsem mu poslal 50K a přišel o ně tak jsem ze srandy napsal něco podobného: kdo mi pošle 10k dostane 25kč xd a týpek si to screennul a poslal někomu z ateamu pak jsem si toho 11.5. večere všiml že mám permu tak jsem napsal na fórum jelikož jsem myslel že si toho nikdo nevšiml tak jsem si napsal novou a furt nic tak jsem šel na discord udělal jsem si ticket o žádost o unban a dostal jsem kick pak jsem si udělal ticket znova a zase kick tak jsem si udělal ticket naposled a dostal jsem na discordu ban jelikož mě baví hrát na Trenendu tak jsem se snažil dostat unban znova tím že se připojím za jiný účet s tím že najdu někoho z ateamu mohl bych mu říct co se stalo po 2 hodinách jsem našel moda LocoCZ

tak jsem mu to napsal do /msg ten mi napsal bohužel a dal mi ban i na tom účtě a já teď nevím co mám dělat protože si chci Trenendu někdy ještě zahrát a nechci přijít o můj celej čas co jsem tam hrál a vůbec o můj rank který už mám 2 roky tak bych byl rád kdyby se s tímhle dalo aspoň něco dělat protože vážně nechci přijít o všechno na tomhle serveru děkuji i když to nevýjde.

x 1
Před 2 lety

Dobrý den,

porušil jste pravidla, trest je oprávněný. Zamítám.

Před 2 lety