Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Nefunkční /ah expired
Článek napsal LosDejlos

Jsou to 2 nebo 3 dny a stále mi nefunguje ah expired a nevím co s tím. Samozřejmě že jsem zkoušel se relognout, restartovat hru nebo i počitač. Už tam mám docela dost věcí a nemám se jak k nim dostat. Prosím o pomoc.

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Dobrý den,

tak nám zašlete screenshot těch věcí, my je vytáhneme.

Před 4 lety

Já nemám jak se dostat do ah expired, nevím přesně co všechno tam je. Ale už je tam určitě několik spawnerů

Před 4 lety

Prosím o nějakou nahrávku nebo tak něco.

Před 4 lety

https://youtu.be/VvWCFgSyTcM

Myslím, že tohle by mohlo stačit jako důkaz :)

Před 4 lety

No a nepamatujete si přesně, jaké předměty by v aukci mohly být? Nějaké illegal předměty, illegal enchanty nebo tak něco?

Před 4 lety

Byly tam iron gole, blaze, villager spawnery. Možná skeleton spawner, ale tím si nejsem jistý a potom jsem měl v aukci jeden shulker spawner, ale u toho si také nejsem jistý jestli jsem ho prodal nebo ne, ale spíš ne.

Před 4 lety

Tak mi napište kompletní seznam předmětů + souřadnice truhly do které mám věci navrátit.

Před 4 lety

Vy ale stále nechápete pointu.... Nemůžu obchodovat, což je jedna ze základních mechanik serveru.... Když dám něco do aukce a neprodá se to tak to spadne do expired a já to nemám jak od tamtud dostat, tudíž bych pak přicházel o další a další předměty. A ne, nepamatuji se přesně co jsem prodával, protože jsem začal poslední dobou začal obchodovat ve velkém. Vím jenom to, že tam byl určitě jeden shulker spawner, 3 villager spawnery. Odhadem dále 3-4 blaze spawnery, 5-6 iron golem spawnerů, možná 1-2 skeleton spawnery. V případě, že by jste se rozhodli mi předměty dát, tak je truhla je na souřadnicích -13331 74 -11461 , ale raději bych byl, aby mi začal fungovat ten ah expired.

Předem díky :)

Před 4 lety

Zdravím , spawnery som vám umiestnil do truhly.

Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 4 lety