Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Důležitý dotaz
Článek napsal 0serk0

Před několika dny jsem dostal ban za "trapkilling do resky"
a proto se chci zeptat, kdybych residenci odstranil, a třeba jsem to ještě několikkrát udělal, tak by to byl problém, který by se banoval?
Jo a residenci tam mám z důvodu, aby mi neukradli pistony.

Přeji pěkný den

- serk

x 1
Před 2 lety

Tím chcete říct že máte v plánu nadále porušovat pravidla?

x 1

Užívej si TrenEnd. Rád jsem pomohl ať už jste žádal o cokoliv.

Wink Tails GIF - Wink Tails - Discover & Share GIFs

Před 2 lety

Tak za prvé:
Pravidlo číslo 13. , sekce survival: Je přísně zakázaný tpakill, neboli zaslání žádosti o teleport, nebo požádání o zaslání žádosti o teleport k hráči a následné zavraždění hráče, pokud o tom hráč není předem informován.
Jen ve dvou případech, co jsou v důkazu proti mě jsem je nepoinformoval, že budou zabiti
Za druhé, když jsem posílal žádost o tpa, řekl jsem, že chci někoho, kdo by šel se mnou 1v1 a to, že jsem je dorazil pomoci pasti je už moje věc.
Za třetí: v banu jako důvod udělení stálo: trapkilling do resky
V pravidlech se o tom, že se nemůže chytat do pasti nic nepíše.
A za čtvrté: nejspíš bych to asi párkrát udělal, protože z toho potřebuji natočit video.
Po natočení bych s tím nejspíš přestal.

Před 2 lety

Tak jestli chcete nadále porušovat pravidla, tak si asi moc nezahrajete.

x 1

#NaCagyho

🤣 Ten až moc chytrý 🤣

Před 2 lety

Jo jasně. Takže vždy jste hráče upozorňoval na to že budou zabiti, ale zrovna a jenom v těch případech které jsem natočil jako důkaz jste to neudělal. Nebo snad ve zprávě "Rozdávám free věci z Immortal kitu dejte tpa na mě" je nějaká skrytá šifra která varuje na to že poté co se na vás portnou tak je chytíte do pasti a zabijete, nebo že je vyzíváte na 1v1? Tím že píšete že je zakázaný tpakill (portnutí a okmažité zabití bez informování) a né trapkill (portnutí, chycení do pasti a následné zabití bez informování) tak vlastně porušujete pravidlo §1 - 29: Je přísně zakázáno hledat a zneužívat děr (chyb), popř. přejímání významu určitých slov v pravidlech. Dále vás upozorňuji že pokud máte v plánu toto dál dělat, tak se také může z párdenního banu vyklubat perma ban.

Před 2 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

Ano tak pozor na to!

Užívej si TRENEND

Před 2 lety

A když ty hráče předem informují o tom, že můžou během toho být zabiti, bude to pak "trestný čin"?

Před 2 lety

Zdravím máte o tom důkaz?

Užívej si TRENEND

Před 2 lety

Tam neexistuje mohou být zabiti. Buď budou zabiti nebo ne. Ale musíte jim to napsat než vám dají žádost o teleport. Pak to bude v pořádku.

Před 2 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

Takze se vazne ptate, zdali je tpakilling povolen? Skutecne?

Před 2 lety