Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto SkyBlock bug s IronGolem spawnery
Článek napsal vlk_17

Dobrý den, na skyblock serveru jsem stavěla IronGolem farmu na /is warp agi_17 -> ig_farma. Měla jsem tam 250 iron golem spawnerů ale nějak mi nefungovaly, spawnulo se mi asi 300 golemů v sobě atd. Tak jsem je chtěla zkusit vykopat crowbarem abych zkusila zjistit příčinu. Jenže mi tak trochu nedošel fakt že se mi nepřesunou do inventáře takže jsem je následně všechny nechala spadnout do lávy. Když jsem o tom debatovala s kamarádem tak mi řekl že láva je zničit nemůže a že je možná sebrala void chest , které tam mám dvě. otevřela jsem je obě ale taky nic. Možná je prodala ale žádné peníze mi nezbili tak jsem se následně rozhodla si koupit nové měla jsem asi 1,230,000,000 peněz takže mi to moc problém nedělalo ale když jsem si je koupila za 900mega tak mi do chatu přišla zpráva že už žádné položit nemůžu že jich je už na ostrově maximum. Proto nevím co mám dělat. Mám ig farmu bez IronGolemů. 250 ig spawnerů někde v háji a 250 koupených které mi nejdou položit. Proto doufám že mi nějak pomůžete. Předem děkuji.

Jinak stejný text jsem psala i na discord ticket jelikož vážně nevím co s tím. Omlouvám se za háčky, čárky a gramatiku. Doufám že se to nějak vyřeší.

Před 2 lety

dupetopic

Před 2 lety