Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Dotaz na prodej na skyblock dawn v MCPE a /shop
Článek napsal FilipMinus

Zdravim, asi jsem jsem natvrdly, ale poradil by mi nekdo jak v MCPE verzi prodavat predmety pres /shop na skyblock dawn? Nakupovani bych vedel, ale jak se prepnout do prodavaciho rezimu? Napoveda "klikni levym/pravym pro nakup/prodej" mi moc nepomohla. Diky za rady.

Před 2 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

Jak udelat right click v PE bez mysi?

Před 2 lety

asi dat do voidky itemy, alebo cez prodavaciu hulku, to bude najlahsie

Tvoje myšlienky sa stávajú Tvojimi slovami,
Tvoje slová sa stávajú Tvojimi činmi,
Tvoje činy sa stávajú Tvojimi zvykmi,
Tvoje zvyky sa stávajú Tvojimi hodnotami,
a Tvoje hodnoty sa stávajú Tvojim osudom.

Před 2 lety

Diky, ale asi bych to potreboval jako pro uplneho nooba. Co znamena "dat do voidky" a kde sezenu prodavaci hulku?

Před 2 lety

Jestli máš notebook tak pod mezerníkem jsou 3 tlačítka a klikni na to v pravo

Před 2 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

on myslí pocket edition verzi

x 1
Před 2 lety
FilipMinus:

Diky, ale asi bych to potreboval jako pro uplneho nooba. Co znamena "dat do voidky" a kde sezenu prodavaci hulku?

"Voidka" neboli void chest je truhla, která automaticky prodává předměty, které jsou v ní. Stejně jako prodávací hůlku, tak i void chest můžete získat v /tokenshop, v aukci od ostatních hráčů nebo otevíráním různých truhel.

• Ⓣ ⓡ ⓔ ⓝ ⓔ ⓝ ⓓ •

Před 2 lety

aha sorry

Před 2 lety

Ano. Mluvim o PE verzi. Mam k tabletu pripojeny xbox ovladac a bud jsem uplny jelito, nebo ten /shop interface neni pro tuto variantu pripraveny. Otevru /shop vyberu napriklad ze chci prodavat/kupovat farmarske veci. Pak si najdu s cim chci obchodovat a kdyz to vyberu (tlacitko A na ovladaci) tak se dostanu k nakupu. Jak se dostat k prodeji nevim. Nebo pripadne bez ovladace normalne na tabletu vyberu s cim chci obchodovat a kliknu vedle jako bych to chtel presunout a dostanu se k nakupovani. Opet nevim co udelat jinak abych prodaval.

Před 2 lety

Diky za vysvetleni "voidky" a prodejni hulky. To by bylo super, akorat jsem uplny novacek, takze nemam za co to nakupovat a potreboval bych nejdrive neco prodat abych finance vydelal. Pozdeji uz by to muj problem resit mohlo.

Před 2 lety