už 2den mam ban za to co jsem neudělal a modi to vědi řešil sem to tady s nima cely den a nevim proč neodpovídají je to v unban/mute
už 2den mam ban za to co jsem neudělal a modi to vědi řešil sem to tady s nima cely den a nevim proč neodpovídají je to v unban/mute
Vaše žádost se řeší. Tím že budete všude psát a všude zakládat všemožné žádosti, nebo spamovat žádosti, docílíte banu i zde na fóru. Toto berte jako první a poslední varování.
Užívej si TrenEnd. Rád jsem pomohl ať už jste žádal o cokoliv.
takže jaaa sem dostaaal permuuu za niiiiic haloooo co sem udelallll chci hned s někym na dis ss kymkoli si popovidam
Možná by se to i vyřešilo kdyby jste se u žádosti o unban choval slušně, a nikomu hned nevyhrožoval. Jenomže podle toho jak jste se choval tak vám očividně slovo "slušnost" nic neříká, a podle toho jak jste se choval vy k nám tak se budeme chovat i my k vám. Během vašeho banu si můžete uvědomit co jsou to zákony slušnosti, a také si procvičit Český jazyk, protože podle toho jak jste psal, tak s ním máte problémy, a bylo by užitečné kdyby jste se ho naučil. A na Discord s nikým nepočítejte. Na neshledanou.
Užívej si TrenEnd. Rád jsem pomohl ať už jste žádal o cokoliv.
omlouvam se :(
BRUH