Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto kravina od Creitubera
Článek napsal xidako123

žadam o unban nepravem dostal sem ban od creitubera zato že sem pry pankrabsjeborec on je muj kamoš on ma permu a chtel mi dat jeho elit a ja sem dostal ban za to že sem pry on wtf je take těžke si to zpočitat on dostal ban asi pred mněsícem  a ja tady hraji asi rok takže žádam o unban a take žadam o vyhozeni creitubera z admin teamu děkuji

x 2
Před 3 lety

je to pravda at dostane unban chtěl sem mu jenom dat elit a nechapu proč ste mu dali ban dejte mu unban a taky mu dejte ten muj elit ja už tady hrat nebudu když mam permu a  nechcete mi dat unban 

Před 3 lety
xidako123:

žadam o unban nepravem dostal sem ban od creitubera zato že sem pry pankrabsjeborec on je muj kamoš on ma permu a chtel mi dat jeho elit a ja sem dostal ban za to že sem pry on wtf je take těžke si to zpočitat on dostal ban asi pred mněsícem  a ja tady hraji asi rok takže žádam o unban a take žadam o vyhozeni creitubera z admin teamu děkuji

https://forum.trenend.eu/forum/topic/23776-adost-o-unban/#post-60912

Tak je to Váš kamarád, nebo mladší bratr? Mám v tom docela zmatek.

x 1

Time doesn't heal anything, it just teaches us how to live with pain.

Před 3 lety

je to kamarad kteremu je 10 a nevěděl jak to udělat tak se mu to udělal a myslel sem si když řeknu že je to muj bratr že je větší šance že to pochopíte ale rad bych se dozvěděl jestli dostanu ten unban?

Před 3 lety
xidako123:

je to kamarad kteremu je 10 a nevěděl jak to udělat tak se mu to udělal a myslel sem si když řeknu že je to muj bratr že je větší šance že to pochopíte ale rad bych se dozvěděl jestli dostanu ten unban?

Takže ještě šíření osobních informací? :)

Užívej si TrenEnd. Rád jsem pomohl ať už jste žádal o cokoliv.

Wink Tails GIF - Wink Tails - Discover & Share GIFs

Před 3 lety

co  halo ja chci jenom dostat unbaaaaaaan halo ja sem nic neudělal a chci si zahrat a aby ste vyhodili toho ****** creitubera cely den si už nemužu zahrat kvulu tomuto ******** chcii si už zahrat tak mi už dejte unban!

Před 3 lety
xidako123:

co  halo ja chci jenom dostat unbaaaaaaan halo ja sem nic neudělal a chci si zahrat a aby ste vyhodili toho ****** creitubera cely den si už nemužu zahrat kvulu tomuto ******** chcii si už zahrat tak mi už dejte unban!

Nechete se raději naučit pořádně češtinu? To by bylo mnohem užitečnější. :)

x 1

Užívej si TrenEnd. Rád jsem pomohl ať už jste žádal o cokoliv.

Wink Tails GIF - Wink Tails - Discover & Share GIFs

Před 3 lety
Děkujeme za žádost, ale bohužel není zapsána podle připnutého vzoru, tudíž ji zamítáme. Prosíme o znovuvytvoření podle vzoru v aktuální sekci.
x 3 x 1
Před 3 lety