Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Prosba o Unban
Článek napsal Dragocij

Dobrý deň.

Prosím Vás poprosil by som si unban, kt. som dostal podľa mňa neprávom.

Bol som na Pc, xpil som si Peta a Meč na xpfarma a potreboval som ísť súrne na toaletu (robím meč pre kamaráta, tým pádom každé xpečko sa mi hodí tak som pustil na 15min Autoklicker). No a keď sa po 15 minútach vratím dostal som 7dňový ban za nepovolené notifikácie - bolo mi od veľa hráčov povedané že ak si pri Pc alebo si len súrne odskočíš možeš mať autoklicker. A na Xp farme /res tp 12 nikdo nebol. Ak mi nedáte unban nič sa nestane. Ale podľa môjho názoru je neprávom - nehackoval som ani nič také. Ak súhlasite s mojím názor, že ban je neprávom prosím pokuste sa ma unbannúť čo najskor mám pár povinností na serveru.

Ďakujem a prajem pekný zvyšok dňa. 

Dragocij

Před 3 lety

32. Je zakázáno využívat autoclickerů, jakýchkoliv nastavení na myši/ve hře, či jakékoliv zablokování tlačítka myši, které umožňují automatické klikání či držení tlačítka (těžení, zabíjení, ...) během boje a nepřítomnosti ve hře.

Time doesn't heal anything, it just teaches us how to live with pain.

Před 3 lety

Dobrý den,

porušil jste pravidla, trest je oprávněný. Zamítám.

Před 3 lety