Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno A team
Článek napsal LouzeKlouze

Zdravím,

mám problém někdo z A-Teamu byl tak moc hodný a dal hráči FantomCipl práva, op nebo mu zrušil všechny vlajky v naší resce. Nevím proč by tohle někdo dělal a za jakým účelem ale štve mě to toho hráče znám a přesně proto jsme s ním já a moje parta nechtěli hrát. Fakt nevím jak dlouho vám ten kid brečel v chatu ale díky někomu z A teamu nám ted krade věci, grifuje hru a naschvál tu hru kazí. Jediné co chci je vysvětlení proč tohle A team udělal.

x 1
Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím, A-Team určite nedal jen tak práva hráči FantomCipl, jednoducho použite príkaz /res pdel <nick />

Za pochopenie ďakujem, Satanist.

Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 4 lety

Hráč se na mě samostaně portnul což není bez práv možné v resce jsme měli zakázaný pohyb a celkově všechno. Ted volám s naším hráčem a /res pdel nefunguje takže chyba není na naší straně. Jediný kdo byl v tu dobu aktivní byl mod kilmen123 jestli měl někdo vanish netuším. Jestli chcete mužete se přijít podívat sám je v naší resce na serveru.

Před 4 lety

Oprava omlouvám se chyba byla asi na naší straně sice nevím jak ale offnuli se nám všechny naše vlajky a daný hráč se sem portnul i když ještě dnes ráno však vajky plně fungovaly. Chtěl bych se omluvit hráči kilmen123 kterého jsem křivě obvilnil z toho že ho sem protnul. 

Před 4 lety

Vyřešeno.

Před 4 lety