Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto žádost o unban nebo skrácení trestu
Článek napsal Martinczsk256

nick: martinczsk256

kým byl trest udělen: azrealix

platforma: minecraft server

uvedený důvod trest: obcházení trestu (krtinecczsk284)

vaše vyjádření/ vysvětlení situace: nevím proč mám ban tento účet nevlastním nemám ho napsaný ani zapsaný můj účet je martinczsk256 a ne krtiencczsk284 já jsem jen tak hrál a dostal jsem ban ten účet nevím od kud je ale  pokud to nevadí tak bych prosil o unban jestli je zapsaný tak u mě není dopsaný a já bych si přál o zkrácení trestu pokud ne o unban klidně ban na 7 dní já jsem chtěl točit video a dostal jsem ban na mé ip snad není a jestli je tak je hacklý ja snad nedělám problémy a pokud mám ban tak jsem velmi smutný ALE je tu háček  já jsem si vytvářel pár účtu ale tento když jsem ho hledal ve starém pc nějaké známky o něm tak po něm nebyly ani stopy prosil ani ten účet jsem nikdy nevitvoril  a mám účet krtinecczsk248 a na tom účtě ban uvedený není takže pořád to nechápu já mám ban neprávem tedy protože já nejsem vlastníkem účtu krtinecczsk284 a na serveru hraju aktyvně už cca 3 týdny a nic jsem neměl takže je to divné. přeji hezký zbitek dne s pozdravem Martin :)

Před 2 lety

anarchy/2021-09-28-2.log.gz:[12:43:28] [Server thread/INFO]: krtinecczsk284 issued server command: /msg pokddhc11 mam prijit na martinczsk256? zahrajem si?

Vazne si myslite, ze neuchovavame logy? Zamita se.

Před 2 lety

Dobrý den,

porušil jste pravidla, trest je oprávněný. Zamítám.

Před 2 lety