Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Nahlášení bugu na serveru Survival/Oasisi
Článek napsal Pecka_ngl

Verze vašeho klienta: Lunar client v1.16.5 

Platforma: Minecraft - Anarchy / Survival Oasis 

Popis chyby: jedná se o nebezpečný exploit který ničí pointu PVP na serverech Survival Oasis a na serveru Anarchy 

Jak chybu replikovat ? ( opetovne projevit chybu ) : Přidáním Pluginu na snížení možných packetu a přidáním AntiBowBomb / Anti Fast projectile Pluginu vše je zdarma dostupné na Githubu nebo na jinných stránkách 

Dobrý den , našel jsem Exploit díky kterému se dá hráče instantne usmrtin pomocí luku a 1 šípu (jde tedy o exploit [chybu] )

stejne jako nocom atd i dupe je exploit který vy zakazujete a dle

Pravidla číslo 

29.Je přísně zakázáno hledat a zneužívat děr (chyb), popř. přejímání významu určitých slov v pravidlech

A v Pravidlech pro určité servery máte u anarchy jasne napsáno 

Anarchy

1. Je zakázána jakákoli forma reklamy.
  2. Je zakázáno zasílání jakýchkoli webových odkazů formou chatu, MSG. Je zakázána jakákoli konverzace, která jde brát jako nevhodná nebo navádějící, směřující k trestné činnosti. (sexuální narážky, nenávistné narážky, atp.)
  3. Platí veškerá obecná pravidla vypsaná výše, s výjimkou pravidel s čísly 31., 30., 29., 26., 16., 15., 14.     

Myslím si že 29 platí pro všechny servery včetne Anarchy ( jinak by jste nepatchly nocom a nesnažili patchnout Dupe ) a + si myslím že by asi nebylo fajn kdyby nekdo přes exploit crashoval anarchy a vy to nepatchly

Zde vás budu citovat pod příspjevkem od hráče Black_752

kde jste řekla 

Dobrý den

"na videu nevidím nic zvláštního. pokud berete cheaty jako chybu , pak je neco špatne na vaší strane"

Tedy pokud se to hráči z anarchy rozhodnou používat v Survival/Oasis je to naprosto v pořádku?.

Pokud ne tak je mi líto je neco špatne na vaší strane protože jestliže je zakázáno dle pravidla čísla 29. víše zmíneného 

Dle tohoto videa 

Minihra: Survival Oasis 

(v tomto videu v čase 2:41 a 0:25 )

https://youtu.be/2I9_vzOnhr0?t=27

https://www.youtube.com/watch?v=_5IvpxkMOm8

Pokud li toto zamítáte je mi líto ale jdu si stáhnout tento exploit a nebo jak vy jste napsala "hack" 

Protože pokud neplatí víše uvedená pravidla pro všechny hráče / minihry / servery tedy neplatí ani pro me 

Pokud se pletu a platí tak jak to že to ješte není opraveno ? a pokud neplatí 29 na Anarchy proč jste se snažili patchnout Dupe ? a patchly nocom

+ si myslím že exploit který je takto nebezpečný , díky kterému se dá hráč zabít na jednu ránu by bylo možné toto pravidlo pro jednou porušit a zablokovat tento exploit : )

Dekuji za vaší neschopnost a utrpení na stráte mých milovaných itemu které jsem získával celý den :/ :/.

Na konci chci podekovat za vaší pozornost a čas.

x 2 x 1
Před 2 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

dost dobry ale hej typek má pravdu  a pokuď to nebude fixnuto tak tento server je s prominutím nehratelný pro lidi bez hacku :)

x 1 x 1
Před 2 lety

Díky 

Před 2 lety

Dobrý den,

děkuji za objasnění, z videa nebylo velice nic poznat. Na opravě již pracujeme.

Před 2 lety