Verze vašeho klienta: Lunar client v1.16.5
Platforma: Minecraft - Anarchy / Survival Oasis
Popis chyby: jedná se o nebezpečný exploit který ničí pointu PVP na serverech Survival Oasis a na serveru Anarchy
Jak chybu replikovat ? ( opetovne projevit chybu ) : Přidáním Pluginu na snížení možných packetu a přidáním AntiBowBomb / Anti Fast projectile Pluginu vše je zdarma dostupné na Githubu nebo na jinných stránkách
Dobrý den , našel jsem Exploit díky kterému se dá hráče instantne usmrtin pomocí luku a 1 šípu (jde tedy o exploit [chybu] )
stejne jako nocom atd i dupe je exploit který vy zakazujete a dle
Pravidla číslo
29.Je přísně zakázáno hledat a zneužívat děr (chyb), popř. přejímání významu určitých slov v pravidlech
A v Pravidlech pro určité servery máte u anarchy jasne napsáno
Anarchy
- Je zakázána jakákoli forma reklamy.
- Je zakázáno zasílání jakýchkoli webových odkazů formou chatu, MSG. Je zakázána jakákoli konverzace, která jde brát jako nevhodná nebo navádějící, směřující k trestné činnosti. (sexuální narážky, nenávistné narážky, atp.)
- Platí veškerá obecná pravidla vypsaná výše, s výjimkou pravidel s čísly 31., 30., 29., 26., 16., 15., 14.
Myslím si že 29 platí pro všechny servery včetne Anarchy ( jinak by jste nepatchly nocom a nesnažili patchnout Dupe ) a + si myslím že by asi nebylo fajn kdyby nekdo přes exploit crashoval anarchy a vy to nepatchly
Zde vás budu citovat pod příspjevkem od hráče Black_752
kde jste řekla
Dobrý den
"na videu nevidím nic zvláštního. pokud berete cheaty jako chybu , pak je neco špatne na vaší strane"
Tedy pokud se to hráči z anarchy rozhodnou používat v Survival/Oasis je to naprosto v pořádku?.
Pokud ne tak je mi líto je neco špatne na vaší strane protože jestliže je zakázáno dle pravidla čísla 29. víše zmíneného
Dle tohoto videa
Minihra: Survival Oasis
(v tomto videu v čase 2:41 a 0:25 )
https://youtu.be/2I9_vzOnhr0?t=27
https://www.youtube.com/watch?v=_5IvpxkMOm8
Pokud li toto zamítáte je mi líto ale jdu si stáhnout tento exploit a nebo jak vy jste napsala "hack"
Protože pokud neplatí víše uvedená pravidla pro všechny hráče / minihry / servery tedy neplatí ani pro me
Pokud se pletu a platí tak jak to že to ješte není opraveno ? a pokud neplatí 29 na Anarchy proč jste se snažili patchnout Dupe ? a patchly nocom
+ si myslím že exploit který je takto nebezpečný , díky kterému se dá hráč zabít na jednu ránu by bylo možné toto pravidlo pro jednou porušit a zablokovat tento exploit : )
Dekuji za vaší neschopnost a utrpení na stráte mých milovaných itemu které jsem získával celý den :/ :/.
Na konci chci podekovat za vaší pozornost a čas.