Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Zamítnuto Omluva, vyřešení ročního problému.
Článek napsal MrEarly

Dobrý den, mé jméno je Hertsek. Pro hodně lidí jsem byl hnusný iracionální blbec. Dostal jsem blacklist, měl jsem na účtě Legend VIP.

Důvod, proč dělám toto forum je takový, že se chci omluvit a zažádat o unblacklist. Je to hodně dlouho od blacklistu, myslím si, že jsem měl čas si všechno v hlavě srovnat. Je mi doopravdy líto, co jsem člověkům dělal ( scamy, nadávky ) celý rok 2021 přemýšlím nad tímhle forum, nechci tu fňukat, ale chybí mi ty časy. A doopravdy rád bych se vrátil do starých kolejí, a nechoval se jak blbec. Jestli dostanu unbacklist přísahám, že se budu snažit pomáhat lidem, vyrovnat starý účty, omluvit se lidem, a užívat si život. Několik dní po blacklistu jsem prostě začal nad sebou přemýšlet, měl jsem hnusný časy když jsem řekl kamarádovi ať jde na Trenend nadávat. Doopravdy to chci vše napravit, a prostě ukázat, že i nejhorší člověk na serveru se dokáže změnit. Hrozně bych si vážil unblacklistu, a žil svůj puberťácký život, a užívat s lidmi.

- Hertsek 

Štastný nový rok 2022, a ať Vás doprovází štěstí.

Určeno pro : Hlavní Vedení serveru ( Leyji ) :)

x 1

Naděje se rodívá, když už nám nic nezbývá.

Před 2 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

Doopravdy jsem se změnil, a začal se sebou něco dělat.

Naděje se rodívá, když už nám nic nezbývá.

Před 2 lety
Děkujeme za žádost, ale bohužel není zapsána podle připnutého vzoru, tudíž ji zamítáme. Prosíme o znovuvytvoření podle vzoru ve správné sekci.
Před 2 lety