Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno Ztráta spawnerů
Článek napsal Mathew_212

Dobrý den, Admin-Teame. Dnes v cca 13:00 jsem ztratil najednou 150 spawnerů a ano je to hrozné Riky mě psal, že to, takhle má pomáhat 160 lidem, tak se na mě vykašlal, ale my jsme nedostali ani jedno upozornění a celému serveru mohlo zmizet přes 1000+ Zajímá mě, jak to budete řešit, To si jako vybíráte lidi které máte nejradši nebo co? Tento server jde hodně rychle dolů a nechci aby byl úplně dole, Můj názor je, že se tu snaží jen CocoWolffy a Zortik to je vše. Riky odpovídá na otázky (např. Jak si vydělám peníze?) Ale CocoWolffy to jde okamžitě řešit a popřípadně když to nemůže řešit, tak to pošle majiteli, Kvůli těm hopperům jsem kupoval 2 void chesty a vyráběl 3 infused hoppery. Admin-Teame prosím uznejte, že jste udělali chybu, že jste hráčům nenahlásili, že to po 1 dnu zrušíte, Doufám, že to nebude jako (GT) Nebudu psát celé jméno serveru, ale přesně tam jsem jim napsal nápad a oni mě poslali za tři hory.. A doufám, že nechcete skončit jako oni. Vy máte na to aby to žilo ten server 2+ roků. Tohle asi bude ode mě vše. Děkuji za pozornost a doufám, že se na tom trochu zamyslíte

Elite hráč Mathew_212

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 2 lety

Jen to shrnu.Chtěl si nahradit spawnery když před tebou bylo cca 20 lidí.Je hezké že helper s tebou vyrešil jednu věc přednostně,zatím co ja řesil věci s x hráčema na serveru od spawnerů až po msg postupně.Až ty osobne dokažes někdy plnit požadavky řekněme 60 lidem ze 160 najednou budeš mít mé uznaní.Takže díky a taky občas zapřemejšlej.

Před 5 letyNaposledy opraveno: Před 5 lety

Riky, ty to asi stále nechápeš, ta věta "Proč jste to odstranili když hráči o tom nevěděli?" 

Před 5 lety