Nick: SGnanicBro
Kým byl trest udělen: Andy_S_
Platforma: Minecraft server (survival oasis)
důvod trestu: mnohonasobný multi acc, mnohonásobné zneužívání hacků, mnohonásobné obcházení trestu.
vyjádření:
multi acc: můj PC by nebyl schopen zpustit vice minecraftu najednou a nemohu za to že na vašem serveru hrál můj sourozenec který by byl schopen multi acc ale i kdyz to bylo na me IP nemohl by jsem toto provádět muj PC utáhne sotva jeden MC.
mnohonásobné zneužívání hacků: ano hacky jsem používal nemohu říci že jsem je nepoužil ale po době banu který trval přez rok jsem se poučil a o dost změnil svůj styl hraní a z hackování jsem se poučil a už to někdy dělat nebudu.
mnohonásobné obcházení trestu: ano jednou asi po 6 měsících banu jsem šel znovu hrát na tento server ale jeden z vašich modů mě chytil a dal mi ban po té už jsem se tam nikdy neoběvil takže nevím co bych vám měl ješte vysvětlovat ke všemu jsem se přiznal a už jsem měl ban přez 1 rok což mi přijde jako dotačujcí k tomu co jsem udělal.
děkuji pokud si tuto žadost přečtete a jen jí neodmítnete myslím že už jsem si odpikal svůj trest.