Nejste přihlášen!
Pro plné využití našeho webu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Vyřešeno vraceni rezidence
Článek napsal snek58

jmenuji se snek58 prosim vratte mi aspon tech 5M kdyz vam poslu screenshot ze vcerejska a neslo by se diky zaznamum dostat zpet na zitrek 16:00 tam jeste mam vsechny 3 res dekuji za odpoved

Před 4 letyNaposledy opraveno: Před 4 lety

Zdravím, opíšte mi váš problém jasne a zrozumitelne, pridajte aj dôkazy.

Kebyže demencia ľudí kvitne, tak všade po svete máme botanické záhrady.
Před 4 lety

mel jsem ucet s 5M a 3 rezidencemi vcera cca kolem 19:00 se mi na server neslo pripojit po opetovnem pripojovani se povedlo kdyz jsem ale sel na survival penize byly pryc rezidence pryc a vsechny veci taky prosim o navraceni minimalne penez jestli budete chtit screenshot ze vcerejska rad dolozim (prosim poradte na forum jsem poprve jak mam dolozit obrazek)

dekuji za odpoved

Před 4 lety

mel jsem ucet s 5M a 3 rezidencemi vcera cca kolem 19:00 se mi na server neslo pripojit po opetovnem pripojovani se obrazek)

dekuji za odpoved

Před 4 lety

Zdravím, obrázek nahrajte na nejaké úložisko, napr. ctrlv.cz nebo img.tpx.cz , pak sem vložte link. Dekuji.

Před 4 lety

https://ctrlv.cz/9VaX pred znicenim nemluve o xpfarme s 48 pigman sp tam se uz nejde dostat nemam tam home ani ted uz rezidenci na minimape vidite dum i chesty s vecmi 14.03 2020

dnes 16.03 2020 https://ctrlv.cz/xOaC

prosim minimalne o navraceni penez v dobe udalosti jsem mel na sobe: lucky boty elytru s mendingem slime kalhoty protection 6 helmu cca 500-700k

nastroje: efi 12 silk touch 2 krump (9krump) efi 12 sharpnes 5 sekera (9sekera) a 3 shulker boxy cca 500k

Před 4 lety

jeste jak muzete videt moje penize napravo 14.03 a dnes 16.03 ubylo 4,5M

Před 4 lety

Zdravím, bohužel jsem nenašel v logu bloku kdo to zničil, už to tam zrejme není.

Peníze jsem vám navrátil, a ostatné veci si nájdete v inventári, dekuji za pochopení.

S pozdravem, Satanist.

Před 4 lety